Loading...
VladZan avatar VladZan 0 Точки

Загубен Преносим Хард - Възнаграждение!!!

В петък 10.02.2017 на последната лекция за google Adwords съм забравил черен преносим хард с кабела за трансфер на данни във залата. В него има много снимки на наскоро починалия ми баща и искам да си възстановя данните. Моля ако някой го е открил да се свърже с мен на 0898811628. Предлагам възнаграждение.

Тагове:
1
Общи приказки
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1077 Точки

Здравейте,

както по-рано Ви казах, веднага щом някой го намери от екипа ни или някой курсист ни го остави, ще се свържа с Вас. Много съжаляваме, че за момента не е открит и се надяваме да го намерите.

Оставам на разположение.

Поздравеи,

Алекс :)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.