Visual Studio
Здравейте, от една-две седмици имам един проблем с Visual Studio. Когато си пусна програмата и си направя нов проект и започна да решавам някоя задача и примерно след 2-3 пускания на конзолата Visuаl Studio запомня кода и конзолата изкарва резултат само от този код без значение какво променям по него.По принцип това което правя е да отварям нов проект и там VS приема новия код, но това много ме забавя и дразни. В началото мислех, че компютъра ми бъгва защото един приятел ми каза, че няма такава настройка във VS, но явно не е така защото преинсталирах и програмата, и Windows но въпреки това проблема остана. Ако някой има решение на този въпрос ще съм му много благодарен.
Ако не греша това за което говориш е когато добавиш проект. В моя случай има един проект само(въпреки това пиквам "текущ проект" в настройките) и като решавам задача и нали вадя конзолата да видя какво ми излиза, ако има неточности оправям ги и пак така и след втория-третия път VS запомня кода и конзолата изкарава резултата от него. Може да напиша друг код или дори да изтрия всичко и конзолата пак си изкарва резултата от стария код.