Loading...
Sim0o0na avatar Sim0o0na Trainer 567 Точки

Във форума се качва дълъг код чрез линк от pastebin :)

0
spzvtbg avatar spzvtbg 581 Точки

а от там може би не е лошо да се избира и съответния програмен език кум които пренадлежи кода (по този начин го подрежда и оцветява като в вижуал студио например)

0

може ли някои да ми обясни защо джъджа ми дава 70/100 - при което грешките са следните:

- test#1 - 55 / 5 = 11

-test#3 - 423 / 453 = 0.933774834437086

-test#10 - 24343 / 765767 = 0.0317890428811897

след като моят код вади абсолютно същите отговори?

това ми е решението: http://pastebin.com/acLzFw9x

0
MilenaAdzhemova avatar MilenaAdzhemova 50 Точки

Има ли форматиране до 2рия знак?

Как виждаш грешките, аз не мога.

0
12/03/2017 19:40:28

Като си пуснеш решението в джъджа и като го субмитнеш да ти го провери най-отдясно срещу точките има бутон детаили,натискаш там и ти показва тестовете които са направени и ако бъркаш понякога го изобразява с примерно зададени данни очакван изход и твоят си изход.От там ако не ти ги показва тея неща така детаилирано изтегляш папката с условието а там (в някои де) има папка с тестовете примерни входове и техните правилни решения.също така и авторското решение понякога .

а относно моето решение - намерих го днес по рано, не съм форматирал до втория знак нормалното деление а препрочитах условието доста пъти!

ползвам {0:0.00} || {0:f2} може също чрез метода .ToString("0.00")

0

Къде да ги сложа тези неща. Не ми се получава.

0

в къдравите скоби - тоест в плеисхолдерите

например: {0:0.00} || {0: f2} 

a  ToString() метода  след променливата която печаташ в конзолраитлаина

num.ToString("0.00")

0

Благодаря, грешно съм слагала кавичките.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.