Loading...
shady_obeyd avatar shady_obeyd 50 Точки

Programming Fundamentals, май 2017 - плащане + избор на група

Здравейте, 

Записах се за онлайн форма на обучение за курса Programming Fundamentals, май 2017. Имам два въпроса, за които не успях да намеря отговор във форума. Прелистих до 75-а страница във форума, надявам се да не повторя въпросите.

1. След като съм се записал и заплатил, продължава да ми се появявава съобщение в началната страница на softuni.bg, че записването е активно и че мога да се запиша. Има ли риск заплащането ми и записването ми да не са отчетени или да е възникнал някакъв проблем ?

2. Кога можем да си изберем интензивна или удължена група за курса ? Има ли изобщо значение за онлайн обучаващите се ? 

Благодаря предварително! :) 

Тагове:
0
Fundamentals Module
Bullsized avatar Bullsized 153 Точки

И аз съм по същия начин - записал съм се за Programming Fundamentas през Май, 2017та. Принципно, от това, което ми показва сайта, следващия курс трябва да си е редовен (5 седмичен), не Extended, тъй като той върви в момента. Ето на този линк може да видиш датите и съответните лекции: https://softuni.bg/trainings/1619/programming-fundamentals-may-2017 , но все още няма кой ще го води курса и съответно дата за изпита. Лично аз в момента гледам лекции от Extended курса, лекторите са много добри, Ивайло Кенов e the man, ако искаш да се подготвяш предварително (по този начин няма и да имаш грижи с това, че е съкратена версия на курса).

Това, което искам да попитам аз е, и което не разбирам - на сайта пише, че за Tech Module Online обучението цената е 260 лева. На самия сайт този модул включва и Software часта. Въпроса ми е, тъй като го засичам на няколко пъти това нещо във форума вече - сумата от 260 лева покрива и двата модула или само един? Демек - 260 лева са за за Programming Fundamentals и  после трябва наново 260 лева за Software Technologies ли? Ако е така, сайта дава грешна информация.

0

Здравей, сумата покрива и двата курса, тъй като те са в един модул и ти плащаш за самия модул. 

Не би трябвало да има само интензивна група. В е-мейла, който получих пишеше следното:

За модула ще бъдат сформирани две групи, като ще имаш възможност да избереш коя група да посещаваш по време на модула. Групите са:

• Интензивна - лекциите ще се провеждат всеки понеделник и четвъртък от 14:00 до 18:00 часа, а упражненията - всеки вторник и петък от 18:00 до 22:00 часа. В тази група ще изучаваш последователно курсовете Programming Fundamentals и Software Technologies. След успешно преминаване на курсовете ще можеш да продължиш в професионалните модули от септември 2017.
  • Разширена - лекциите ще се провеждат всеки вторник от 10:00 до 14:00 часа, а упражненията - всяка събота и неделя от 10:00 до 14:00 часа. В тази група ще изучаваш курса Programming Fundamentals. Групата се препоръчва за курсисти, които разполагат с по-ограничено време за подготовка. Ако избереш тази група в Tech Module, след успешното преминаване на курса ще можеш да продължиш обучението си в професионалните модули или да се запишеш за курса Software Technologies със следващия Tech Module - септември 2017

Но ти благодаря за отговора и за това, че ми посочи лектор, към който да се ориентирам! :) И аз ще започна предварителна подготовка, тъй като не ми се чака чак до края на май. 

0
nikolai.gerov avatar nikolai.gerov 2 Точки

Идеята е следната курса по принцип се води "Technologies Fundamentals" което покрива " Programming Fundamentals" и " Tech Module"(Software Technologies), които се заплащат заедно и влизат в интензивната група(първо се изучава - Programming Fundamentals около 5 седмици ако не се лъжа и останалат ачаст от курса е "Tech Module" ), но ако се запишеш в разширената група в курса влиза само Programming Fundamentals, което се простира в цялата дължина на курса(около 4 месеца) и после за се продължи трябва да се заплати курса за "Tech Module"(които съотвенто е тези 260лв. които казваш). А иначе не се притеснявай записал си се няма проблем с парите ти. Малко преди започването на курса(като може да е до 1 ден преди започване на курса в засимост кога ще направят графика на залите дали има лектор и т.н.) ще ви изпратят имейл кога започвате в коя зала и в коя група искате да сте. И сега един съвет от мен ако парите не са проблем и обучението не необходимо да се случи в най кратки срокове аз препоръчвам разширената група доста повече време се отделя на някой важни теми и става доста по ясно.

0

nikolai.gerov, благодаря за изчерпателния отговор! Точно това мисля да направя - да запиша разширената група, а Software Technologies  да го изкарам със следващия Technology Fundamentals. 

0
11/04/2017 10:07:26
Bullsized avatar Bullsized 153 Точки

nikolai.gerov - ето това пояснение чаках, благодаря много :)

Тъй като имам доста свободно време си мисля, че нормалния, 5 седмичен курс е точно за мен, а пък и сега си помагам за първите теми да не гледам като гръмнат когато почнат. Другото - мисля, че темите са доста добре разделени и ще можем да се подготвим супер дори и за кратък период :)

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.