Programming Fundamentals, май 2017 - плащане + избор на група
Здравейте,
Записах се за онлайн форма на обучение за курса Programming Fundamentals, май 2017. Имам два въпроса, за които не успях да намеря отговор във форума. Прелистих до 75-а страница във форума, надявам се да не повторя въпросите.
1. След като съм се записал и заплатил, продължава да ми се появявава съобщение в началната страница на softuni.bg, че записването е активно и че мога да се запиша. Има ли риск заплащането ми и записването ми да не са отчетени или да е възникнал някакъв проблем ?
2. Кога можем да си изберем интензивна или удължена група за курса ? Има ли изобщо значение за онлайн обучаващите се ?
Благодаря предварително! :)
Здравей, сумата покрива и двата курса, тъй като те са в един модул и ти плащаш за самия модул.
Не би трябвало да има само интензивна група. В е-мейла, който получих пишеше следното:
За модула ще бъдат сформирани две групи, като ще имаш възможност да избереш коя група да посещаваш по време на модула. Групите са:
Но ти благодаря за отговора и за това, че ми посочи лектор, към който да се ориентирам! :) И аз ще започна предварителна подготовка, тъй като не ми се чака чак до края на май.
Идеята е следната курса по принцип се води "Technologies Fundamentals" което покрива " Programming Fundamentals" и " Tech Module"(Software Technologies), които се заплащат заедно и влизат в интензивната група(първо се изучава - Programming Fundamentals около 5 седмици ако не се лъжа и останалат ачаст от курса е "Tech Module" ), но ако се запишеш в разширената група в курса влиза само Programming Fundamentals, което се простира в цялата дължина на курса(около 4 месеца) и после за се продължи трябва да се заплати курса за "Tech Module"(които съотвенто е тези 260лв. които казваш). А иначе не се притеснявай записал си се няма проблем с парите ти. Малко преди започването на курса(като може да е до 1 ден преди започване на курса в засимост кога ще направят графика на залите дали има лектор и т.н.) ще ви изпратят имейл кога започвате в коя зала и в коя група искате да сте. И сега един съвет от мен ако парите не са проблем и обучението не необходимо да се случи в най кратки срокове аз препоръчвам разширената група доста повече време се отделя на някой важни теми и става доста по ясно.
nikolai.gerov, благодаря за изчерпателния отговор! Точно това мисля да направя - да запиша разширената група, а Software Technologies да го изкарам със следващия Technology Fundamentals.
nikolai.gerov - ето това пояснение чаках, благодаря много :)
Тъй като имам доста свободно време си мисля, че нормалния, 5 седмичен курс е точно за мен, а пък и сега си помагам за първите теми да не гледам като гръмнат когато почнат. Другото - мисля, че темите са доста добре разделени и ще можем да се подготвим супер дори и за кратък период :)