Изпит - има ли възможност за още една дата?
Здравейте!
Тъй като 7-ми е почивен ден и се съчетава с официалните празници, предполагам и други хора като мен ще пътуват.
Има ли възможност за още една дата за изпита?
Благодаря предварително!
Здравейте!
Тъй като 7-ми е почивен ден и се съчетава с официалните празници, предполагам и други хора като мен ще пътуват.
Има ли възможност за още една дата за изпита?
Благодаря предварително!
Вариантът Ви е поправка от следващата инстанция на курса. :)
Мен също ме интересува алтернативна възможност. Кога се очаква да бъде следващия курс, когато ще можем да защитим. Спомена се и като вариант дистанционна защита на проекта или по-ранна, в рамките на последното упражнение евентуално.
"...или по-ранна, в рамките на последното упражнение евентуално." - за това се обърнете най-добре към лектора или информация.
Дистанционната защита се извършва по скайп в деня на защитите. Когато стане време, например ако започват от 10, пишете на някой от скайп акаунтите на софтуни, които ще ви бъдат предоставени и ще бъде насрочен час за защита.
:)
Ами освен да покажете сайта по-рано, по време нa деня за консултации: 3 май.
Привет!
Записан съм в Online формата на курса и се интересувам - може ли да се явя на определената дата на място в СофтУни, за да положа изпит?
Може на място да защитиш проекта, да, дори да си в онлайн форма.
Има ли смисъл да правя сайт на wordpress сега? Защото бях разбрал че някакви поправки ще има към края на май и на първи и втори юни, нещо такова или аз бъркам???
Август ще има нова дата със следващия випуск.