Професионална програма
Loading...
IlyaZhivkov avatar IlyaZhivkov 1 Точки

Въпрос за домашните и предишния курс по HTML/CSS

Здравейте, аз за съжаление нямам много време за активност във форумите защото съм претоварен с работа. Във Фейсбук видях че от нас се иска да проверяваме домашни работи, като това е час от оценката. Не можах да обърна много внимание на дискусията, и затова реших да задам въпроса си тук. Това така ли е, и ако е така по какъв начин да изтеглим домашните и как да дадем отзиви?

Другият ми въпрос е свързан с предишния курс HTML/CSS. Аз имах желание да се запиша и там, но точно тогава нямах финансовата възможност да го направя. Искам да се запиша на следващият такъв курс който ще се провежда. При условие че при издържа и двата изпита, това ще се брои ли като взет цял курс Web Basics независимо че съм взел изпитите в обратен ред?

Също така във фейсбук някои от колегите писаха за това хората които са се записали за Web Basics ще получат безплатен лиценз за Windows 10. Това вярно ли е? Ако е вярно, тази промоция ще важи ли за мен ако взема и двата курса?

0
WordPress Basics
fbinnzhivko avatar fbinnzhivko 1582 Точки
Best Answer

Колега lyaZhivkov
1.Домашните се пускат със време за качване на решенията в сайта стандартно 1 седмица веднага след това упражнение.(В Judje качване на решения една седмица или до преди изпита).След изтичането на този срок се пуска оценяване 3 дена в което трябва да оцениш поне 3 домашни(Peer review) на същите задачи в това упражнение в изтанцията на курса по 10-балната система.
 2. 19.05.2017 - Започва следващия курс Web Fundamentals - HTML5.Може да го запишеш като външен курс.
 3.Всички колеги от основната програма имат право на ключове за Windows 10.Предупреждавам че процедурата е сложна и най  бързо поне 3 дена трябва да чакаш. 
 4.Лошата новина е че ти искаш го караш като външен курс и нямаш право на ползване на код за Windows 10.
 5.Поредността на взимането на курсовете в даден модул от основната програма няма значение.
 6.Моя съвет запиши ако можеш целия модул от основната програма  Web Basics = (Web Fundamentals + HTML5) + WordPress = 260 лв online
7.До колкото ми е известно външните курсове са в различна графа - оценки от външни курсове.Няма да ти признаят двата външни курса като взед модул  Web Basics

P.S.Най сигурно питай със email към СофтУни - info@softuni.bg

1
20/04/2017 11:02:16