Въпрос относно програмен език в Tech модула
Здравейте, в Tech модула само на C# ли е обучението? Питам понеже си взех изпита с Java.
Здравейте, в Tech модула само на C# ли е обучението? Питам понеже си взех изпита с Java.
Здравей, да, обучението се води на C#, аз също в PB бях на Java, но преди 2-3 седмици започнах да гледам лекциите от Тech module и попреминах на C#. В началото е малко объркващо понеже се работи в друга програма и самите опции и шорткът бутоните са различни, което е доста дразнещо докато ги свикнеш. После е ок. Иначе езиците са доста близки, разлика има в някои дреболии, но нищо притеснително.
Всичко ще ок, няма място за притеснение :))
Oще като се опитах да инсталирам Visual Basic ударих греда, освен това не мога да намеря версия 2015, която използват в extended курса от Януари месец. Случайно някой да има инсталационен файл от версия 2015?
Аз изтеглих VS 2015 от тук . За да го подкараш ще ти трябва майкрософтски акаунт.
Благодаря, подкарах го. Направо си е повод за празник, поне вече имам къде да пробвам да пиша.
Браво! Ще има още няколко засечки, които ще ти вдигнат кръвното, но след това всичко ще е точно :) Успех
Това е много тъпо честно.Да наистина няма кой знае каква голяма разлика между тях,ама щом ще се продължава с C#,по-добре да беше този PB на C# ,а не и Java.Аз го карах на java и искам с java да си продължа.....
Въпрос.- Кога ще разберим,кога започва теха и как да си запишем в коя група да сме,дали интензивна или разширена.
До 15 май е записването за Tech модула този месец, аз лично ще изчакам до следващия, защото имам нужда да науча в подробности C# на базово ниво, преди да се впусна в по-сложните неща. Някой неща са доста различни между двата езика, но за няколко седмици мисля, че ще се справя, предвид това, че нямам много време за учене.
Относно интензивна или разширена група, предполагам, че се уточнява при записването.