Проблем с плащането
Имам проблем с осъществяване на плащането. При натискане на бутон продължи се появява съобщение: "Вече имате плащане за този пакет.", а плащане не съм извършила. F5 i log out-log in, не помагат.
Моля за помощ
Имам проблем с осъществяване на плащането. При натискане на бутон продължи се появява съобщение: "Вече имате плащане за този пакет.", а плащане не съм извършила. F5 i log out-log in, не помагат.
Моля за помощ
Оказа се, че няма особен проблем. Получила съм мейл от СофтУни, в който хората са ми дали номер на плащане, който използвах при поясненията при банковия превод. В администрацията на университета ми казаха, че виждат плащането ми, така, че се надявам всичко да е наред и скоро това да се отрази в профила ми-т.е да спре да бъде активна опцията за заплащане на ниво 1.
днес и аз платих с банков превод но все още ми е активна опцията за плащане. трябва ли нещо да въвеждам в саита, че съм платил ?
Да , и при мен още пише ''вече може да заплатите'' , а реално съм заплатил и като дам ''продължи'' казва вече има плащане за този не знам какво беше там . Направете го след като си палтил да не продължава да стои , защото плаши :D