Професионална програма
Loading...
v.krastev avatar v.krastev 54 Точки

По-късно записване за стажантската програма

Здравейте!

Минах приемния изпит на 7 май и ми пратиха мейл за стажантската програма. Не мога да започна сега, ще ми е възможно към края на годината, може би началото на следващата. В мейла си пише че прием има три пъти в годината - януари, май и септември (когато са и приемните изпити нали..) Въпросът ми е следният - ако в момента НЕ кандидатствам, но си продължа Tech Modul-а за който вече си се записах, ще имам ли право септември или януари да кандидатствам за тогавашния прием за стажантската програма?.

Предварително благодаря на всеки, отзовал се с полезна информация!!!!!

Поздрави, Владислав

1
Работа
Ivanov.Ivan avatar Ivanov.Ivan Trainer 558 Точки
Best Answer

Здравей,

     Няма никакъв проблем да се включиш по - късно. Съветвам те само да се стремиш да запазиш високия успех. В момента в който имаш желание пиши на internship@softuni.bg.

2
v.krastev avatar v.krastev 54 Точки

Жив и здрав!! Благодаря за отговора! За високия успех - предполагам от следващите модули ако изкарам четири да речем и със средна оценка 5 няма да ставам за стаж, това имаш предвид?

Иначе благодаря - SoftUni продължава да ми доказва че е про-студентите, а не про-уж нещо се прави и да взимаме пари за това...

Поздрави!

0
Ivanov.Ivan avatar Ivanov.Ivan Trainer 558 Точки

Средния ти успех трябва да е над 5.00. Това с четворките ще се направя, че не съм го видял ... :)

Успех.

0
v.krastev avatar v.krastev 54 Точки

Мислех че е 5.50, за това... :D иначе отново - много благодаря за информацията! Дано е от полза и на други!

0
RifatCholakov avatar RifatCholakov 53 Точки

Аз съм в Software Technologies и следният ми успех е 6,00. What type of skills should I have in order to get approved into the program? What should I include in the CV and the Cover Letter?

0
17/05/2017 17:37:04