06. Square of Stars - странен проблем с Judge
Незнайно защо, при вход 2 и зададени "**" на ред 14, на изхода не ми показва очакваното "**", а празно поле. При зададени "*", "***" или "****" или някакъв друг string, няма никакъв проблем, само при "**" си прави майтап с мен. И това го прави в Judge, във Visual Studio нямам този проблем.
Не търся друго решение, което да ми даде 100/100, а ме интересува конкретно това решение защо не ми приема тази проверка.
Хора, ще го повторя - НЕ ТЪРСЯ ДРУГО РЕШЕНИЕ! Интересува ме ЗАЩО JUDGE НЕ РАБОТИ КОРЕКТНО при тази задача.
На ред 14-ти съм написал Console.WriteLine("**");.
При вход с числото 2, в Judge не се отпечатва нищо. Ако заменя обаче двете ** с една*, с три*, с 15* или с Pesho или с какъвто и да било друг string, Judge си ги отпечатва. Тествайте в Judge съответният код, който съм качил в pastebin с различните вариации на ред 14 и ще забележите аномалията.
Пак да повторим - Judge не ти показва какво се отпечатва за не-нулевите тестове, а ти показва кой е първият ред, който ти се различава с expected output - a. В случая на теб ти липсва ред втори от правилния отговор.
Когато напишеш нещо различно от "**" вече не match-ва и първия ред и грешката се сменя - това, на което ти му викаш печатане.
Ако това не го разбираш просто напиши 2 пъти в твоя If за да схванеш разликата.
Console.WriteLine("**");.
Console.WriteLine("**");.
Ааааааа, просветна ми. Мислех си, че и на ненулевите тестове показва целия изход, а то показвало само редът, който се различава. Мерси.