Loading...
VasilValchanov avatar VasilValchanov 555 Точки

[C# Advanced] 11. Parking System

Здвавейте, някой може ли да хвърли едно рамо за тази задача 11. Parking System от Matrices - Exercise

Минават ми само 3 теста
ето код:

https://pastebin.com/By6TYY4g

Тагове:
2
C# Advanced 05/06/2017 18:11:33
Pilgrimage avatar Pilgrimage 515 Точки
Best Answer

От пръв поглед, на ред 43

for (int row = 1; row < matrix.Length; row++)

трябва да стане

for (int row = 1; row < input[1]; row++) 

или

for (int row = 1; row < matrix[rowIndex].Length; row++)

защото matrix.Length връща броят на редовете. Тази поправка ще пробутва още два теста :-).

Освен това не видях проверка за излизане на индекса от границите на масива при търсене на свободно място ...
Но нищо не помага при тестовете с преразход на памет.

Успех! :-)

0

Ще си блъскам главата още малко с матрици, мерси все пам колега

0
e.manolov avatar e.manolov 80 Точки

Няма смисъл , и аз я блъсках доста време с матрици, но уви.

Наистина първото нещо, с което човек се сеща, че може да реши задачката е матрици, но накрая осъзнаваш ,че си загубил доста време.

0

Дам тези тестове за мемори нямат минаване. Все пак се успокоявам, че идеята е да тренираме матрици и не е било загуба на време ;)

0
e.manolov avatar e.manolov 80 Точки

Да, напълно съм съгласен с тебе.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.