Оценки от изпит 28.05
Извинявам се, може ли някой да каже кога горе-долу ще излязат крайните резултати. При мен пише 5.52 точки на краен резултат което е странно.
Благодаря предварително.
Извинявам се, може ли някой да каже кога горе-долу ще излязат крайните резултати. При мен пише 5.52 точки на краен резултат което е странно.
Благодаря предварително.
Здравей,
От СофтУни ми казаха, че днес ще качат протокола, така че ако днес ти се е появила тази оценка, значи е от оценяването, което са качили. Не са ми писали на мен с финален протокол за оценяването, аз им бях пратил един след изпита на 28-ми, в който за теб конкретно излизат ~71 точки, което като оценка (поне по моите формули) възлиза на 4.80 - възможно е да има грешки в моите сметки, които те да са оправили, възможно е и да са изменили критериите за оценка (т.е. границите за взет/сертификат), но няма как да знам, докато не ми пишат (ако изобщо се случи това).
Интересно е да видим други хора какви резултати са получили - дали има разлики само при теб или има и при други.
Поздрави,
Жоро
Точките които виждам седят от миналата седмица. Предполагам нямаш отговор, но дали ще има още един курс, Целта ми е да се поправя. Продължавам да уча и без курс, пък каквото сабя покаже :)
Здравейте, при мен си седят старите резултати (от изпита на 21-ви). По-късно пак ще проверя да видим какво ще е положението.
Поздрави,
Димитър
А, ако стоят от миналата седмица, значи всичко е наред - толкова точки имаш по стария протокол, тоест без оценката от поправката (аз си помислих, че говориш за оценка, не за точки) - тези 5.52 точки са от Judge Assignments (първия в твоя случай) + домашни. Сигурно ще публикуват обновените резултати (т.е. от втория изпит) тези дни.
За нов курс - предполагам, че ще има, но не знам кога ще бъде. Също предполагам, че ще бъде разделен на два курса, за да се намали натоварването. Няма все още нищо сигурно, но ти хубаво правиш, че учиш - в крайна сметка не е важно какво пише на някоя хартия с твоето име, важно е какво можеш и какво знаеш :)
При мене излиза това:
C++ Programming - февруари 2017 - 21 / 28 май: 20.46
Точки общо: 20.46
Място: 20
Какви са тези 20.46 точки?
@Aguzelov имаш около ~13.8 точки от Judge Assignments, 5 от домашни, и ~1.78, общо към 20 (поне по моите сметки). Тъй като все още не са качени резултатите от втория изпит, а ти на първия не си се явявал, имаш само тези 20 точки към момента.
Като бъдат качени протоколите от втория изпит, ще ти бъдат прибавени точките от него, към точките, които имаш в момента.
Къде мога да видя оценката си?
https://softuni.bg/users/profile/show -> Обучения -> Отворени курсове
Оценките са пуснати и всичко е точно както писа, но кога ще имаме достъп да практикуваме изпита и отговорите на задачите?
Здравей,
Мерси за напомнянето. Очаквах от СофтУни да ги пуснат като публикуват класирането, пратил съм им решенията и на двата изпита, но може да са пропуснали. Качих ги тъкмо в моя dropbox, в shared папката (и съм сложил линкове в страницата на курса на лекцията "Изпит") и пуснах practice-а на изпита от 28-ми. Би следвало вече да имате достъп до решенията в .shared и да можете да практикувате в Judge системата, но пиши ако някъде не те пуска или не ти дава достъп до материалите.
Поздрави,
Жоро