План по седмици за Ниво #1
Искам да попитам дали случайно има информация за графика на курсовете от Ниво #1. Мисля, че мернах в едно от уводните видеота на Наков своебразна бета версия в док файлче, но се чудя дали вече има официална такава?
Искам да попитам дали случайно има информация за графика на курсовете от Ниво #1. Мисля, че мернах в едно от уводните видеота на Наков своебразна бета версия в док файлче, но се чудя дали вече има официална такава?
Сигурно имаш впредвид това?
Едит: От видеото е.
От картинката излиза, че Java Basic ще бъде 3 седмици? Толкова кратко?
И аз на това се учудих - че ще имаме само 4 лекции. По PHP също... и кога ще успеем да направим отборен проект - идея си нямам, ноо... малко търпение, ще научим всичко на информационният ден : ) А и в тези курсове ще се повтаря същото като в C#Basics, просто с друг синтаксис, за да се затвърдят основите на програмирането като цяло.
Имайте предвиди, че тази програма е старичка и сигруно ще се модифицира :)
Има ли го някъде това видео ?
Звучи ми интересно и имам желание да го гледам
Да, Veliko. То е още от информационният ден преди началото на курса C# Basics. Ето това са видеата (част 1, част 2), но по-добре изчакай малко за откриващите лекции на предстоящите курсове. Там ще има по-актуална информация и ще научим всичко, което ни интересува за ниво #1, програмата и организацията на обучението ни.
Благодаря за бързия отговор :)
Мдам. Има ли го някъде качено или е от видеото?