Професионална програма
Loading...
GeorgiGrudev avatar GeorgiGrudev 1 Точки

Изработване на безплатен уебсайт - Сдружение "Федерация по снукбол"

Здравейте,

Силно съм заинтригуван от възможността, ваши студенти да изработят сайт на Сдружението ни.

Да, обърнах внимание на това, че сте "затворили" темата, но от друга страна пък разчитан на другото посочено от вас, а именно, че от "юли-август" тя най-вероятно ще бъде "отворена" отново, т.е. отново ще се разработват уебсайтове !

Накратко за Сдружението ни - ние сме група ентусиасти, които сме се заели да представим и популяризираме хибридната игра "snookball / footpool", като целта ни е тя да се наложи като масов спортв България. Тази игра е прекрасна възможност за феновете на двете може би най-популярни игри в света - футбол и билярд, да си доставят удоволствие, като ги комбинират.  Много важен е момента, че няма никакви ограничение пред желаещите да я играят - нито по възраст, нито по пол, нито по социален статус, нито по физически дадености и умения. Поради това сме убедени, че тя ще има и осезателен социален ефект, ако разбира се справим със задачата си и постигнем целта си. .... за което пък вие сте ни много необходими !

Готови сме с ясно и конкретно задание за изработка на уебсайт, на посочената от вас платформа. Структура, формат, съдържание, текст, снимки и видео - всичко !

Разчитаме, че при първа възможност и в най-скоро време ще се свържете с нас, за да ни подкрепите и доразвиете още малко изклучителната си инициатива !

Благодаря ви !

На ваше разположение сме за всякакви допълнителни коментари, въпроси и информация !

Поздрави

инж. тхн. Георги Грудев - Сдружение "Федерация по снукбол"

E-mail: g.grudev@mail.bg ; mobille: + 359 876 99 69 55

 

Тагове:
1
WordPress Basics 06/07/2017 18:23:37
naskodaskalov avatar naskodaskalov 32 Точки

Здравейте!

Аз, като студент в СофтУни, който търси проекти, по които да работя и трупам опит, проявявам интерес към Вашето запитване. Ако все още търсите човек за Вашия проект, може да се свържите с мен на nasko.daskalov@abv.bg, а междувременно ако искате да разгледате и част от моето портфолио http://developine.eu

Поздрави :)

0