Софтуерно Инженерство
Loading...
sevdalin avatar sevdalin 38 Точки

[C# OOP Basics] 06. **Football Team Generator

Здравейте,

някой може да удари едно рамо за тази задача. Не знам какво не правя като хората. Всичките валидации си правя, ако нямам Team, ако нямам Player, и т.н., но ми дава 16/100, което е плачевно. Някъде нещо голямо куца, но не намирам нищо. Дори я направих, да работи с много Team-ове, защото в примерните тестове се подава само 1 Team  в началото, ама аз не съм сигурен, че ще бъде така и в тестовете.

 

Постарах се доста, направих си енкапсулацията правилно. Проблема, който срещнах беше с един field "rating" в Class FootballTeam, който не успях да напиша така, че да не го включвам в конструктора, ами да си определя стойността използвайки метод, всеки път щом поискам get на полето. Правеше ми една грешка, която не успях да оправя и за това кода е закоментиран и ползвам директно метода от класа.

 

Тук може да видите условието на задачата: https://judge.softuni.bg/Contests/Practice/Index/232#0

Тук е кода ми, събран в един Pastebin

 

Дано някой да успее да види какво греша. Или аз не разбирам нещо в условието, което после ми се подава като данни. Давайте input, който да тествам със задачата, защото според мен всичко би трябвало да си мине. Ама само според мен, не и според Judge.

 

Тагове:
0
C# OOP Basics 06/06/2017 11:14:20