[C# OOP Basics] 06. **Football Team Generator
Здравейте,
някой може да удари едно рамо за тази задача. Не знам какво не правя като хората. Всичките валидации си правя, ако нямам Team, ако нямам Player, и т.н., но ми дава 16/100, което е плачевно. Някъде нещо голямо куца, но не намирам нищо. Дори я направих, да работи с много Team-ове, защото в примерните тестове се подава само 1 Team в началото, ама аз не съм сигурен, че ще бъде така и в тестовете.
Постарах се доста, направих си енкапсулацията правилно. Проблема, който срещнах беше с един field "rating" в Class FootballTeam, който не успях да напиша така, че да не го включвам в конструктора, ами да си определя стойността използвайки метод, всеки път щом поискам get на полето. Правеше ми една грешка, която не успях да оправя и за това кода е закоментиран и ползвам директно метода от класа.
Тук може да видите условието на задачата: https://judge.softuni.bg/Contests/Practice/Index/232#0
Тук е кода ми, събран в един Pastebin
Дано някой да успее да види какво греша. Или аз не разбирам нещо в условието, което после ми се подава като данни. Давайте input, който да тествам със задачата, защото според мен всичко би трябвало да си мине. Ама само според мен, не и според Judge.
Здравейте,
същата задача но с номер 5 (към 2020г) --> немога да ъплодна коректно в джъджа?!?
Ето какво ми казва judge-то
На практика не правя нищо по-различно от нормалното, когато се джъджва (не ми е първа задача, която да джъджвам) - къде е проблема?
Предварително благодаря.
-------------------------------------------
ОТГОВОРА Е: Progect името да е без интревали !!!