Професионална програма
Loading...
AndreaAtanasova avatar AndreaAtanasova 50 Точки

DIGIT 2017 FESTIVAL ще се проведе от 18 до 20 август в Банско

DIGIT 2017 FESTIVAL e 3-дневен хакатон за младежи до 20 години, насочен към дигиталното предприемачество, насърчаващ млади хора да създават бизнес проекти, които могат да бъдат развити и поддържани от всяко място на Земята.
Място на провеждане:
Хакатонът ще се проведе на територията на община Банско. Откриването, защитата на проекти и закриването на фестивала ще се осъществят в залата на Посетитески Информационен Център /ПИЦ/ в Банско. Работата по проектите на участниците ще се извършва в пространството на Coworking Bansko.
Период на провеждане:  
DIGIT 2017 FESTIVAL ще се проведе в периода 18.08.2017-20.08.2017г.
Начин на провеждане:
Хакатонът ще се проведе в рамките на 3 дни. През първите два дни от хакатона участниците, ще имат задачата да създадат проект /уеб сайт, приложение, програма/, насочен към определена тема, която ще бъде определена един месец преди датите на провеждане на събитието.
Как да участвате: 
За да се включите в хакатона DIGIT 2017 FESTIVAL е нужно да попълните формуляра за регистрация на нашия уебсайтhttp://digitfest.eu/, който ще бъде наличен след 15.07.2017. Имате право да се включите самостоятелно в хакатона или в отбор /до 3-ма души/. 

Научете повече за регламента и наградите от тук или от сайта на събитието!

1
Events
AndreaAtanasova avatar AndreaAtanasova 50 Точки

Регистрацията за участници в първото издание на иновативния хакатон по дигитално предприемачество DIGIT 2017 Festival е официално отворена. Желаещите да се включат в тридневното дигитално приключение, могат да се регистрират в сайта на събитието до 15 август 2017г: http://digitfest.eu/register.

Хакатонът ще се проведе в Банско от 18-ти до 20-ти август 2017-та година. Единствените условия за участие са да бъдете на възраст между 14 и 20 години и да имате предприемаческо мислене /не е нужно да имате страхотни ИТ умения/.

Наградите за DIGIT 2017 Festival са купи, парични награди, книги за програмиране, тениски, ваучери за игри в Mentalist, както и комплект със сувенири, стикери и баджове за всеки регистриран участник в събитието. В събитието ще се включат истински успели дигитални предприемачи и дигитални номади от различни части на света. Срещите с тях ще бъдат изключително интересни и полезни.

За допълнителна информация, моля посетете: http://digitfest.eu. Побързайте да се регистрирате, защото местата са ограничени. 

 

Спонсори на събитието: Община Банско, Coworking Bansko, Козле ООД, Уникално Банско, Mentalist, Software University, JA Bulgaria и други.

1