Софтуерно Инженерство
Loading...
e.kondakova avatar e.kondakova 0 Точки

Относно следващото издание на това обучение и опциите за изпита

Здравейте,

Аз съм от множеството на онези преподаватели, които имаха голямо желание, но от изключително натоварения си график в края на учебната година, не им остана никакво време нито навреме да си направят всички упражнения, нито да мислят по задачи от проект, нито има смисъл да се явят на изпит на 25ти юни поради вече описаните причини.

Гледах внимателно лекциите и вече съм наясно, че мога да се регистрирам за новото издание на курса и съответно да пробвам да направя проекта с изпитните задачи, както и да се явя на следващата изпитна дата.
Доколкото разбрах, мога да се регистрирам със същия мейл и ще виждам и имам достъп до двата курса.

Питането ми е :

1. А ще имам ли достъп до вече постнатите си решения в judge системата от първия курс? Там мога ли да продължа да си поствам поне част от нерешените до сега задачи? Трябва ли всичко да правя отново в judge в новото издание, за да ми се зачетат решенията?
2. Какво ще стане ако примерно изкарам 3 или 4 като се явя на изпита, а искам 5? Мога ли да се явя пак и така докато изкарам исканата от мен оценка?

3. Проекта само на едно ли явяване "опрощава" таксата, или ще важи и за следващите?

Предварително благодаря, за отделеното време за отговор на всеки един от въпросите! :-)

achebg avatar achebg SoftUni Team Trainer 387 Точки
Best Answer

Здравейте, карам поред:

  1. Достъпът до Judge няма да се прекратява в нито един момент. Домашните са за ваше упражнение и ще можете да решавате когато и колкото искате, дори и след изпита. Състезанията са едни и същи за двете и за следващите издания на курса и не е необходимо да решавате нищо отново.
  2. Можете да се явявате на изпит неограничен брой пъти. Такива изпити правим почти всеки месец и можете да получите актуална информация за следващи дати на телефон или по мейл: https://softuni.bg/contacts. Таксата за повторно явяване на изпит е 20 лева.
  3. Проектът опрощава първата такса за явяване на изпит, дори и да не е на датата за този курс. Ако сте направили проект за курса през юни, а се явите на изпит за първи път на 3 септември (за курса през юли), то това явяване ще бъде безплатно. Повторно явяване на изпит, без значение от датата струва 20 лева.
0