Професионална програма
Loading...
divoom12 avatar divoom12 37 Точки

C# компилатори за Android

Здравейте.

Доста чето имам разни идеи, докато пътувам в градския транспорт примерно, и искам да ги пробвам, ама няма къде понеже нямам компютър покрай мен. Та преди време се поразтърсих в google play store-a и намерих два сравнително добри компилатора за C#. Не стават да си пишете домашните на тях :D , но са добри, ако примерно се чудите "я, тва дали ще стане" и можете да си извадите веднага смартфона и да пробвате.

Та първият компилатор е:  C# To Go. Простичък е. Определено не е за някакъв по-сложен код, но за експерименти става. Free e.

Вторият е: C# Shell. Този на мен ми изглежда по-advanced. Има безплатна и платена версия. Разликата между двете не знам каква е.

Тези двата са за Android. За IOS не знам дали ги има или дали има други, защото нямам IOS устройство. Ако някой намери, или използва може да постне тук, че да се знае, в случай, че на някой му потрябва.

Поздрави. :)

2
Общи приказки
viraldim avatar viraldim 21 Точки
По-добрият вариант според мен е просто да си вържеш телефона към компютъра и направо да пишеш  нещата на компютъра, въпреки че и това не е идеално (писането на код с телефон е трудно). 
0
HPetrov avatar HPetrov 822 Точки
Определено няма да е много приятно усещане ако например искаш да принтираш един двумерен масив :D Само като си помисля със смотаната ми плочица колко зор ще е...
0