Какво да учим след този модул?
Здравейте, взех си изпита по Programming Fundamentals със C#, и бих искал да попитам какъв модул да запиша след този, тъй като разбрах от лекциите, че не мога да запиша C# Fundamentals.
Здравейте, взех си изпита по Programming Fundamentals със C#, и бих искал да попитам какъв модул да запиша след този, тъй като разбрах от лекциите, че не мога да запиша C# Fundamentals.
И тук да кажа... Много се чудих, но ще запиша DB Fundamentals (след като разбрах, че Влади Дамяновски ще е един от лекторите и натежаха везните), дано изкарам поне бейсикса, а ако Адвансд ми се опре, поне ще съм по-подготвена за втори тур след модула на С#, стартиращ от януари. Засега Софтуерните ще ги прескоча и без това ме влече DB. Ако си се ориентирал твърдо към C#, използвай времето до курса след Нова година с каквото ти се стори интересно или полезно. За съжаление и аз съм малко разочарована от разминаването в програмата, но както не веднъж са казвали по време на лекции, СофтУни няма ресурсите да поддържа всички курсове в постоянна активност. Успех!