Професионална програма
Loading...
valchak avatar valchak 68 Точки

Сертификати - Software Technologies July 2017

Сертификатите от изпита Software Technologies на 02.09.2017 вече могат да бъдат изтеглени. Прави ми впечатление, че отново, както беше и при сертификата за Programming Fundamentals, има въведени часове за Retake Exam, а аз се явявам за първи път на този изпит. Също така хорариума започва с Resources, за които са отделени 0 (нула) часа. Бихте ли могли да премахнете тези две позиции от сертификата?

Другото, което поне при мене не функционира както трябва е, когато отида на Профил --> Обучения. Там могат да се видят всички курсове от основната програма, отворените курсове и семинарите, за които съм записан, заедно с оценките от изпитите. Проблемът при мене е, че когато отворя Обучения --> Софтуерно Инженерство, не излиза списъкът с курсовете (всички курсове липсват), за които досега съм бил записан. При отворените курсове и семинарите този проблем не съществува - всички записани курсове и семинари излизат при отваряне на съответната категория.

fbinnzhivko avatar fbinnzhivko 1582 Точки

Направи едно клепче със OBS да видим какъв е проблема :P

0
valchak avatar valchak 68 Точки

Макар че имам съвсем малко опит с Web-програмирането, само от курса Software Tecnologies, смятам, че проблемът е в това, че името на колекцията в Controller-a и името на колекцията във View-то, което получава тази колекция са различни ;) Затова и тази колекция не се изобразява в браузъра. Имаше абсолютно същата уловка/проблем на изпита Software Technologies при JavaScript проекта, поради което елементите от базата данни не се показваха в браузъра и трябваше двете имена да се уеднаквят, за да проработи листването на елементите :) Най-вероятно кодът е бил копиран и е забравено да се смени името във View-то.  Това разбира се са само мои предположения и може проблемът да е съсвсем другаде :)

0
05/09/2017 16:39:52