Професионална програма
Loading...
e.kondakova avatar e.kondakova 0 Точки

Домашно - предаване на проект

Здравейте,

Въпросът ми е във връзка с това, което виждам в моя акаунт след като вляза в мои курсове. Виждам и мои домашни, където все още е активен линк за предаване на проекта със задачи (или поне изглежда още активен). Пише, че остават още 14 дни. От друга страна, бях разбрала, че срокът за предаване е 13ти Август и тъй като почти целия август отсъствах или бях в движение, отказах се да правя задачите, платих си таксата за явяване и днес бях на изпита. 

Интересува ме дали и какви(колко) бонус точки носи домашната и дали(и колко) бонус точки носят решените и тествани в https://judge.softuni.bg/ задачи за упражнение. 

Също и ако може, пак да напишете (бяхте я казвали в някоя от видеолекциите, но не помня вече в коя), политиката за колко точки, какво се случва?

 

achebg avatar achebg Trainer 387 Точки
Best Answer

Здравейте,

Срокът за вас беше 13 август, в момента домашното е отворено по други причини. 

Относно домашните - те не носят бонус точки. Те са единствено за ваше упражнение и подготовка за изпита.

Вече имате оценки от изпита в профилите си. Тези, които имат оценка над 3 имат и писмо с инструкции за получаване на сертификат от МОН.

0
firdes avatar firdes 0 Точки

Здравейте! Преминах курса присъствена форма. Явих се на изпит на 03-09. Постигнах резултат 375 точки. Никъде в лекциите не беше указано, че за да получим сертификат трябва да заплатим 50,00 лв. Единствено се говореше за необходимия минимум решени задачи, за да получим сертификат на МОН и за сертификат на softuni. Това сега ли се появи като условие?

0
achebg avatar achebg Trainer 387 Точки

Здравейте,

На няколко места по време на лекциите казах, че ще има заплащане за издаване на сертификат от МОН.

За да се издаде сертификат има административна такса, която се заплаща към МОН. Нашето обучение е изцяло безплатно, но не можем да покрием тази такса за вас.

0
firdes avatar firdes 0 Точки

Благодаря за отговора! 

0