Въпрос за конференцията в Боровец
Тъй като аз нямам познати ИТ специалисти и ще съм сам, въпросът ми е трябва ли да се записвам за единична стая или ще има доста хора като мен и ще се разпределим в 2/3 стаи?
Тъй като аз нямам познати ИТ специалисти и ще съм сам, въпросът ми е трябва ли да се записвам за единична стая или ще има доста хора като мен и ще се разпределим в 2/3 стаи?
Здравейте,
и аз имам питане относно конференцията и се чудех дали да отворя отделна тема, но накрая реших да използвам тази.
Искам да се включа в конференцията заедно с мъжът ми. Бях се записала като наблюдател, но в последствие се оказа, че ще можем да се включим присъствено. Искам да си платя, но не знам дали има свободни места. Ако отида в банката и платя и се окаже, че няма места как се процедира? Защото от това което прочетох разбрах, че първите платили се класират първи ( а лимита е 200 човека), ами ако не знаеш кой подред си и дали вече има места?
Освен това ако съм се записала за наблюдател, но реално ще ходя на конференцията необходимо ли е да се отписвам?
Поздрави на всички!
Здравей, Зорница! Предполагам, че най-добре е да се обадиш в работно време на телефона на Академията. Там момиченцето, не запомних как се казва, но е много любезно, ще ти каже има ли места и какво да направиш по-нататък. Другият вариант е да дойдете само като наблюдатели, без преспиване.
Изобщо, обади се на знаещите, сега в момента гадая. :) Успех!
Благодаря Татяна, ще се обадя! :)
Все още има места, можете да платите. След като обработим плащането, ще бъдете прехвърлени от "наблюдател" в "присъствена форма". Съветваме да направите регистрация и на съпругът Ви, за да бъде отразено в системата.
Много благодаря за отговора Петя.
Ще регистрирам и мъжът ми в сайта на СофтУни. След това той трябва ли да заяви, че е наблюдател от страницата на конференцията? Или само регистрацията в сайта е достатъчна за него?
Поздрави!
Зорница, ако желае, може да се запише като наблюдател. Аз ще ви прехвърля в присъствена форма след това.