Относно унивеситетите-партньори
Здравейте! Може ли някой да ми окаже малко помощ във връзка с университетите-партньори? Бях чела миналия месец, че към средата на август ще получим имейли с допълнително информация по този въпрос. Не получих никакъв имейл и реших да пиша до СофтУни кога ще имаме възможност да разберем повече. Получих отговор, в който пишеше, че това ще стане на по-късен етап, понеже все още не беше стартирал Tech Module. Приятелят ми им писа по същия въпрос преди ден-два, но никой не му е отговорил. И двама ни ни притеснява да не стане така, че да закъснеем с доументи и записвания и да не се запишем паралелно в нито един университет. Ще сме благодарни, ако някой, който има повече информация, я сподели.
Не знам защо се е получило така, но благодаря.
Аз също чакам отговор над месец.И какво излиза, че съм закъснял.
Днес пак очаквам отговор от тях, ако не го получа, ще се звъни. Когато ми дадат информация, ще update-на поста.
И на мен не ми бяха пратили никакъв имейл, но отидох на място при администрацията на софтуни и там ми дадоха документите за попълване. За жалост май сте закъсняли, понеже беше до 12ти септември записването, но все пак може да отидете и вие на място и да питате, може да измислят нещо.
Току що от Бургаския ми казаха,че няма проблем да се запиша при тях.
Малко се учудвам за Бургаския Свободен - Защото той доколкото разбрах - вече не е Университет-партньор. Но все пак се радвам, че така са ти казали. Възможно е все още да приемат студенти - не знам.