не ми дава да си пусна онлайн лекцията за Java
В група 2 няма никой, а в другата група за Октомври просто не ми дава да си я пусна.
В група 2 няма никой, а в другата група за Октомври просто не ми дава да си я пусна.
Лекцията от Октомври 2017 няма как да я гледаш :). Още на предната лекция забелязах, че във Виртуалната стая вместо линк към залата, където лектор е Иван Иванов, има линк към следващия курс от Октомври. Не знам дали е грешка или нарочно е направено така, но е факт, че нямаме избор, коя лекция да гледаме онлайн. Виждам, че за лекциите на С# не е така. В момента обаче няма сигнал, явно има технически проблем.
Двете групи се обединяват и само Иван ще води една лекция.
и къде да я гледам?
Това го разбрахме, но когато лекцията се пусне на живо, автоматично зарежда сигнала от залата, в която лекции водиха Николай Рогчев и Симона Симеонова. Ако лекцията за обединената група се води в другата зала, студентите Онлайн няма как да гледат, след като във Виртуалната зала линкът към нея не е активен.
явно ще се гледа на запис
Където ще я гледам и аз - утре, на запис :)
За съжаление не утре, а вдругиден я качват и пак ще се стои по нощите да решаваме. Те не знаят, че има проблем със стрийма. Обадих им се.
явно ще се гледа на запис