Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Здравейте ще си задам тук въпроса, защото е свързан с масиви, а не искам да правя нова тема.
Искам да напправя масив double и в него да слагам double-и. Дали е възможно. Изписва ми required int found double. Пиша на Java.
double [] array = new double [] { елементи на масив} . Така би трябвало да стане.
Оправих се не знам къде точно бях объркал нещата и се получи много яка програмка която да изчисляваНетна настояща стойност. А дали има начин в Java да могат да се правят числата да излизат счетоводно за да е по пригледно. Примерно вместо 235678 да е 235 678.
Сигурно може, но по-добре си отвори нова тема.
Vincent, относно това със счетоводството - би трябвало да има начин с decimal format? Не съм сигурна как, но би трябвало да действа. :)