Професионална програма
Loading...
delor avatar delor -3 Точки

проблем с домашно

Добър ден! Събота на 7-ми ми беше първата лекция аз обаче бях много разсеян и сега като започнах да си решавам домашното си вдях пропуските задачата с триъгълника я реших с помощ, за другите може ли да ми помогнете случайно да има списък с командите при програмиране, тъй като не искам да се проваля в моето начинание?

https://softuni.bg/trainings/resources/officedocument/18442/exercise-problem-descriptions-javascript-programming-basics-bulgaria-october-2017

Тагове:
0
Programming Basics
george.hd avatar george.hd 39 Точки

Здравей.

Няма списък с команди, който да научиш и да станеш програмист. Има вградени функционалности във всеки един език, които можеш да използваш за да дефинираш команди към компютъра. Така например има инструменти за работа с текст, с числа, с обекти, с масиви и всякакви други структури от данни които се подържат в различните езици за програмиране.Някои езици ти дават възможност да работиш с файловата система, други пък работят предимно на клиентската машина ( като javascript ). Моят съвет е да се придържаш към учебния материал така както ни се поднася. Ползвай книгите на Наков и когато имаш проблеми търси в Гугъл и задавай въпроси по форумите. Всяко нещо с времето си както се казва. Успех.

0
delor avatar delor -3 Точки

благодаря ви много! сега ползвам net fiddle, защото моят компютър е слаб. Какво мислите?

0