Професионална програма
Loading...
pebodi avatar pebodi 29 Точки

Еthical-hacking-for-beginners-october-2017

Няколко въпроса. 

1. https://softuni.bg/trainings/1769/ethical-hacking-for-beginners-october-2017 Първа лекция - Според видеото - лектор - Васил Султански, според лектора - Васил Султанов. Това би трябвало да се оправи в материалите по-нататък. 

2. 2 дни след като лекцията беше минала, бяха сгрешени линковете към презентацията и лаб-а. Писах на university@softuni.bg , оправиха го, дали аз допринесох или те си го видяха - нямам претенции, оправено е. 

3. От лекцията излиза, че лекторът няма идея как да си общуваме, показва линк във форума на софтуни, но не знае за какво става дума. 

В другите курсове обикновено се създават фейсбук-групи и основната комуникация е там. Поради естеството на тематиката, предполагам това е било някакъв мотив, но може да се помисли за секретна група във Фейсбук, която да се вижда само от членовете и. Мисля, че ако общуването трябваше да бъде тук, във форума на Софтуни, или в Sli.do това трябваше да бъде подчертано. Тук обаче не всички потребители го намират, докато всички сме във фейсбук. 

4. Погледнах на бързо Лаб-а - това са инструменти, чрез които може да се прави одит и евентуално да се въздейства върху потребителите /footprinting/. Няма подробни обяснения и оставят впечатление, че са изготвени набързо.

 

 

 

 

 

Тагове:
1
Cyber Security 07/10/2017 09:25:23
pebodi avatar pebodi 29 Точки

Вече има ФБ група, доволен съм.

0
Agripina avatar Agripina 0 Точки

Дайте линк на групата. Аз не успях да я намеря.

0
pebodi avatar pebodi 29 Точки

Потърсете във Фейсбук - SoftUni Ethical Hacking October 2017, още при написване на - Ethical и се появява. :)

 

0