Софтуерно Инженерство
Loading...
lime2 avatar lime2 2 Точки

Относно използване на настолен компютър

Имам въпрос относно използването на настолен компютър за изпита Programming Basics with C# на 5-ти ноември 2017. Вече съм се записал и платил, но за съжаление мисля че няма да мога да донеса собствен лаптоп. Кога и как би трябвало да се запиша за настолен компютър и има ли вероятност да не успея да се уредя с такъв навреме? Питам защото ще купувам билети за София и ако не може да използвам настолен компютър ще трябва да търся на заем лаптоп и т.н 

Thedi avatar Thedi 200 Точки
Best Answer

Здравей,

Няколко дена преди изпита ще ти се появи, че може да си избереш Ден, Час и Зала за изпита.Когато това нещо е активно в избора на зала има отметка "Желая да ползвам настолен компютър". Съответно в залите който са заети компютрите това нещо няма да е активно и ще ти се покаже на залите който има останали свободни компютри.

0
23/10/2017 15:07:31
lime2 avatar lime2 2 Точки

Дните и часовете от кога до кога варират? Мислех че е само един ден - 5-ти

0
Thedi avatar Thedi 200 Точки

Някой изпити имат по няколко дати и часове. Зависи от това колко хора са заплатили изпита. Не мога да ти кажа дали за този изпит ще има повече от една дата, възможно е за този на 5ти ноември да е само един изпит. . За курса който е Басикс България има 2 дена в който ще има изпити.

0
lime2 avatar lime2 2 Точки

Окей, благодаря много за бързите отговори!

0