Закупуване на преференциални цени на лицензи за продуктите на Adobe за курса Creative
Здравейте,
Да ли ще е възможно най-накрая да се даде окончателно становище по отношение условиията и правилата при които, участниците в курса Creative, ще могат да се възползват от закупуването на Adobe пакета на преференциални цени.
В началото преди започването на курса не бе споменато, че закупуването ще става само на място, както и инсталацията и желаещите да се възползват ще трябва да се донесат компютрите. Дори беше споменато, че важи само за лаптопи, десктопи не се приемат.
След това прочетох отговор на въпрос зададен в чат групата във Facebook, че "За хората, които са в чужбина - разбира се ще направим инсталацията по друг начин." Какво означава това и защо не е предоставен този варянт и за хората с десктоп.
Днес обаче (23.10.2017), получих отговор от участник във курса, че десктопи се приемали на място.
Моля да се изясно цялостната ситуация и да се даде крайно становище.
За мен това е изключително не сериозно отношение към участниците в курса по отношение на организация.
@RoYaL @alexandra.svilarova
Благодаря за отделеното време и бързия отговор.
За съжаление, условията за закупуване на Adobe пакета на преференциални цени, предоставени от Вас не ме удоблетворят. Не намирам за релевантно риска да разхождам техника по-скъпа от лиценза. Още повече неудобството.
Но нещо което ме разочарова относно обучението е факта, че се преподават знания за поплзване на софтуер, който не може да бъде предоставен на всички участници в курса по еднакъв начин. Съжалявам ако Ви звучи грубо, но мисля, че има доста решения по въпроса.
Привет!
Аз съм заплатила за онлайн обучение с включени лицензи и до момента изчаквах да получа мейл с информация относно инсталацията - как и кога ще се осъществи тя, но все още такъв мейл няма, а курсът започва утре. Бихте ли могли да ми предоставили тук повече информация по въпроса?
Благодаря!