Софтуерно Инженерство
Loading...
sasholipchev avatar sasholipchev 19 Точки

Закупуване на преференциални цени на лицензи за продуктите на Adobe за курса Creative

Здравейте,

Да ли ще е възможно най-накрая да се даде окончателно становище по отношение условиията и правилата при които, участниците в курса Creative, ще могат да се възползват от закупуването на Adobe пакета на преференциални цени.

В началото преди започването на курса не бе споменато, че закупуването ще става само на място, както и инсталацията и желаещите да се възползват ще трябва да се донесат компютрите. Дори беше споменато, че важи само за лаптопи, десктопи не се приемат.

След това прочетох отговор на въпрос зададен в чат групата във Facebook, че "За хората, които са в чужбина - разбира се ще направим инсталацията по друг начин." Какво означава това и защо не е предоставен този варянт и за хората с десктоп.

Днес обаче (23.10.2017), получих отговор от участник във курса, че десктопи се приемали на място.

Моля да се изясно цялостната ситуация и да се даде крайно становище.

За мен това е изключително не сериозно отношение към участниците в курса по отношение на организация.

Тагове:
0
SoftUni Creative
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки
Best Answer

Здравейте,

Благодаря Ви за запитването. Инсталацията на лицензите е само на място от наш служител. Таксата за пакета лицензи е 70 лева. Вие сте заплатили успешно за онлайн обучение, но без лицензи. Ако желаете допълнително ще Ви позволя пакета за плащане и ще може да се възползвате от тях.

Относно процеса на инсталация - прави се график и се изпраща към всички курсисти. Може да се инсталира на лаптоп и на настолен компютър (на Windows и на Mac). Хората, които не могат да дойдат в посочените дни и часове - след 24 октомври отново ще направим график с нови дати и ще направим инсталацията, дори и с малко закъснение.

Относно казуса на хора, които са в чужбина. Разбира се, няма да ги задължаваме да се връщат специално за инсталацията. Ще намерим решение за инсталацията. На вскеи, който се е свързал с нас - сме му отговори.

Необходимостта да сте на място, за да се активарат лицензите е поради спецификата им. Важното е да бъдат активирани правилно, за да може да използвате по време на цялото Ви обучение.

 

1
24/10/2017 12:03:17
sasholipchev avatar sasholipchev 19 Точки

@RoYaL @alexandra.svilarova
 

Благодаря за отделеното време и бързия отговор.

За съжаление, условията за закупуване на Adobe пакета на преференциални цени, предоставени от Вас не ме удоблетворят. Не намирам за релевантно риска да разхождам техника по-скъпа от лиценза. Още повече неудобството.

Но нещо което ме разочарова относно обучението е факта, че се преподават знания за поплзване на софтуер, който не може да бъде предоставен на всички участници в курса по еднакъв начин. Съжалявам ако Ви звучи грубо, но мисля, че има доста решения по въпроса.

0
velichka.kerezieva avatar velichka.kerezieva 0 Точки

Привет!

Аз съм заплатила за онлайн обучение с включени лицензи и до момента изчаквах да получа мейл с информация относно инсталацията - как и кога ще се осъществи тя, но все още такъв мейл няма, а курсът започва утре. Бихте ли могли да ми предоставили тук повече информация по въпроса?

Благодаря!

0
23/10/2017 21:29:10