Професионална програма
Loading...
Ivobos avatar Ivobos -43 Точки

Относно условията и правилата на Софтуерния Университет

Здравейте. От известно време любезно и настоятелно ми се предлага да приема "условията и правилата на Софтуерния Университет". Нямам идея дали повечето сте ги чели и дали сте ги приели на доверие, но аз няма да го направя преди да си изясня няколко неща.

1. Какво значи термина "разбрътвянето"? Срещнах го поне два пъти. Ако е правописна грешка (то такива има бол), няма да е зле да си ги оправите, защото е грубо неуважение към клиентите ви да предлагате толкова неграмотно написан текст за одобрение.

2. Защо "студенти" е в кавички? Предлагате качествено образование и се назовавате Университет, а после изведнъж се говори за "клиенти"? Бихте ли пояснили какво точно сте, че аз нещо явно не съм разбрал?

3.Що за документ са всъщност тези "условия и правила" и защо ме "натискате" да ги приемам?

Това ме интересува засега, но ако стане диалог може допълнително да се включа. 

Благодаря.

 

-15
Въпроси за SoftUni
Anonymous:
Отговорите по темата излязоха извън всички правила и темата се превърна в чат с лични нападки. Ако от екипа на СофтУни преценят, ще прегледат и редактират правилата.

Ако имате конкретни предложения, ги пишете в предвидената тема за тази цел: https://softuni.bg/forum/questions/details/41

Очевидно е, че тук обратната връзка не е градивна и вместо да се поправи това, всички задълбахме в друга посока. Затова смятам, че ще е най-добре темата да се заключи - By Yulia.
jabalka avatar jabalka 960 Точки

Здравейте и от мен. И аз на маслините. Още като прочетох поста Ви ми направи силно впечатление, че ако сте чели наистина въпросните условия и правила, нямаше да задавате въпрос номер 2 - отговорът се съдържа в първия абзац на документа с Софтуерен университет - условия за обучение. Обърнал ли сте внимание на това? И да, прочела съм документа преди да отбележа, че съм съгласна с описаното в него.

Страницата на СофтУни е толкова богата на информация - малко разцъкване щеше да Ви спести поста и бурята, която породи.

Дано имате яснота по зададените въпроси и вече можете да направите информиран избор - да се съгласите или не с тези въпросни правила.

Със здраве!

п.п. Няма как един човек да Ви даде три минуса. Това са три отделни личности (в някои случаи и повече), които са показали отношението си към казаното от Вас.
3