Loading...
ivendar avatar ivendar 0 Точки

Основи на програмирането

Извинявам се за може би глупавия въпрос,но все пак да питам.Защо не ми се получава да създам първата си най-елемантарна програмка от командната конзола в примера показакан тук http://www.introprogramming.info/wp-content/uploads/2015/10/Intro-CSharp-Book-v2015.pdf.Гледам и изпълнявам това,което пише и не се получавa крайния резултат. Къде е проблема.Тръгнах да инсталирам NET Framework 4,но инсталатора ми каза,че имам тази версия на компа.Инсталирах по-нова версия и пак не се получава.Моля ви,помогнете на новобранеца.Конзолата изписва,че "системата не може да намери такъв файл

Тагове:
0
Programming Basics 28/10/2017 14:42:02
Ekaterin avatar Ekaterin 133 Точки

Без да видим кода ти няма да можем да ти помогнем.

Най добре използвай pastebin.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.