Професионална програма
Loading...
PlamenMetodiev avatar PlamenMetodiev 14 Точки

График на курсовете

Здравейте, 

 

Чудесно е, че всеки от лекторите качва графика на дадения курс. Обаче вместо да се качва xlsx файл, защо не го качвате csv, за да може да се импортва в календари на гугъл, за макове и outlook. Информацията е на 90% същата, която е в сегашните файлове на графика, но просто трябва да се следват определени имена на колоните и формат за датата и часа. 

https://support.google.com/calendar/answer/37118?hl=bg това е линк към изискванията за колоните. Мисля, че на всички ще е много удобно с един клик на излиза целия график на телефона.

Поздрави,

Пламен Методиев

AlucardDracula avatar AlucardDracula 404 Точки

Самата идея за мулти формат на даден документ/ресурс е добре,  например аз предпочитaм .pdf вместо .doc, но за съжаление няма такива екстри.

0
03/11/2017 21:56:25
AngelSky avatar AngelSky 176 Точки

https://smallpdf.com/word-to-pdf

0
AlucardDracula avatar AlucardDracula 404 Точки

Конвертъри колкото искаш колега, лично използвам инсталиран на лаптопа щото не ми се занимава да напиша линка на страницата, да драгна файла и да изтегля файла обратно (+ изисква интернет). PDF се използва масово, дори браузърите ги поддържат. PDF reader-ите са леки, не ти трябва 200-500 мб рам за ms office, + са с по малък размер.

1
AngelSky avatar AngelSky 176 Точки

Така е, не съм и оспорвала :)) Аз лично не използвам MS Office от доста време и винаги трябва да конвертирам, което е досадно, така че те разбирам. 

0