Професионална програма
Loading...
dsmilyanov avatar dsmilyanov 237 Точки

Записване на групи за Ниво 1 + Университети-партньори + Общежития

Здравейте, колеги!

(Реших да пиша тук, за да няма после някой дето не е чул или не е разбрал. Странно, но факт - много хора си проверяват електронната поща твърде рядко.)

Вече можете да заявите желание за продължаване на обучението си (след СофтУни) в университет-партньор, както и желанието да участвате в класиране за общежитияТия две неща могат да бъдат свършени от следния линкhttps://softuni.bg/users/applications 

(Този линк ще е активен до края на Ниво 1 - Август месец, така че ако не сте решили за университет-партньор, имате време да си помислите)

Също така, утре - 01.05.2014г. в 12:00 часа ще бъде пуснато записване за групи за Ниво 1. Възможните дати за избор на лекции ще са следните:

  • Първа лекция за седмицата: сряда от 18:00-22:00 ч. или четвъртък от 14:00-18:00 ч.
  • Втора лекция за седмицата: понеделник от 18:00-22:00 ч. или вторник от 14:00-18:00 ч.

Всеки ще трябва да избере един ден за Първа лекция и един ден за Втора лекция, като избраните дни няма да могат да се сменят до края на цялото Ниво 1.

Считано от 09.05.2014г. включително, всеки петък през една седмица ще има курс "Teamwork and Personal Skills", присъствието на който не е задължително, но оценката влиза в крайния бал за класиране на следващо ниво.

Източник: Мейлът, който трябва и вие да сте получили (ползвателите на abv.bg, проверете си спам папките)

12
Въпроси за SoftUni
XmUrF avatar XmUrF 363 Точки

Аз да попитам за тоя Teamwork където се пада през петък... доколкото разбирам на 9-ти ще е за първи път. Не се ли получава малко претрупване този ден, тогава се пада и изпитът по soft skills?

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1549 Точки

Като се има предвид, че за soft skills бяха допуснати около 100 човека, а в момента са останали (поправете ме ако греша, не го посещавам още след първата лекция) не повече от 15-20 човека, мисля, че не е чак такъв проблем.

0
XmUrF avatar XmUrF 363 Точки

Ами малко повече са хората, но това според мен не е толкова важно. Да кажем около 40 човека този ден ще трябва да седят от 10 сутринта до предполагам 10 вечерта в университета.

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1549 Точки

Мда, може да се премести в друг ден, за да е удобно за всички, предполагам ако говорите с / пишете на лектора или екипа - биха уважили, тъй като не си е готино изпит (не знам какъв е форматът, но какъвто и да е, пак не е нещо малко) и лекция в един ден. 

0
Yulia avatar Yulia 1342 Точки

Изпита на 9-ти е обявен да бъде до 17ч. Така, че няма да има застъпване. А за претупване... ми трябва да свикваме :D Как има семинари след лекции, така и лекции след изпити, какво толкова, хах. А и те не са задължителни.

0
XmUrF avatar XmUrF 363 Точки

Абе са ако всички са ОК с това... ми ОК. На мен главния ми проблем е, че не знам къде мога да ям в околността. А това както и да го погледнеш си е повече от пълен работен ден, не върви без да яде човек :). И като говоря за ядене, имам предвид ядене! Първо, че с тия 15 минутни почивки и да иска, човек не може да яде както си трябва, второ няма(тъй де, аз не знам) къде.

Семинарите наистина не са задължителни и който иска седи, който не иска - не. Много хора след лекция не седят на семинари, а някои пък идват само заради семинарите, хора всякакви. Изпита обаче нещо не върви човек да не отиде баш за него, а teamwork-a нали влиза в оценката... тоест не е задължителен, ама някак си и него не е хубаво да изпуска човек.

П.П Между другото, ако някой тръгне да ви говори, че е нормално човек да работи по 10 и нагоре часа на ден, не му вярвайте! А ако някой работи по толкова и отгоре без да му плащат извънреден труд и/или някакви солидни компенсации след такива периоди(щото да, такива периоди има), това си е само негов проблем!
1