Евентуални санкции при отсъствия от предстоящия курс по C# основи
Здравейте,
Имам намерение да се запиша присъствено за следващия безплатен курс по C# основи, който започва на 24 май. За жалост, със сигурност ще отсъствам за началото на курса, следствие от предстоящия ми бал тази година. Освен това, е възможно да се наложи да отсъствам и за някои други лекции, тъй като ми предстоят редица изпити.
В тази връзка бих искал да попитам, какви са последиците от евентуално отсъствие от лекциите?
Доколкото знам, в този курс не е предвидено присъствието да допринесе за крайния резултат на даден кандидат, но въпреки това има ли някакви предвидени санкции за това, освен евентуалния изгубен материал, който бих могъл да прегледам на видео по-късно?
... освен ако не се бориш за стипендия ;)
Това с 5-те % важи ли и за Basic курса? Ако да то как ще стане отчитането на присъствието? Аз бях на 25-ти Май (Неделя), но не разбрах по някакъв начин да се отчита присъствието за този ден. Нямам и опция в профила си да въведа номера на чипа от входната врата в блока и след като писах до softuni ми бе отговорено, че чипове се дават само на студенти, записали Курс 1. Мен ме интересуваше дали и как ще се отчита присъствието за Basic и защо нямам опция да си въвеждам номер на чип в профила.
Това се отнася за Java Basics курса и следващите. За C# курса не отчитаме присъствия и не влизат в оценяването.