Teamwork and Personal Skills май 2014 Кой ще води курса?
Teamwork and Personal Skills май 2014 Кой ще води курса? Благодаря.
Teamwork and Personal Skills май 2014 Кой ще води курса? Благодаря.
Здравей,
никой няма да води този курс.
Ще бъдем разпределени на отбори и сами ще трябва да направим конзолна игра, да изготвим презентация и на кратко да документираме проекта. Ще има и защита на която ще трябва да представим играта, какво сме ползвали, като технологии да я направим и след това ще се оценяваме един друг, в зависимост кой с какво и колко е допринесъл за реализацията.
Ето и заданието, което е дадено.
"Изучават се техники и инструменти за ефективна работа в екип, работа със сорс контрол системи, както и техники за бързо учене на големи обеми информация."
Някак си не върви сами да седим и да се обучаваме на място не мислиш ли? ;) Ако никой няма да води курса се обезмисля присъствието като цяло и всичко сами в къщи трябва да учим.
Вероятно ще са под формата на семинари тези неща, които спадат към Personal Skills. За Teamwork-а това е информацията засега.
Иначе аз съм онлайн и няма как да присъствам на място, така че самичък от вкъщи ще ги разгледам.
Teamworks на курсовете би трябвало да са си отделни, та конзолната игра е задание за Java Basics курса, доколкото знам Teamwork and Personal Skills ще продължи през целия семестър под формата на курс.