Софтуерно Инженерство
Loading...
BoYaN avatar BoYaN 331 Точки

Здравей,

никой няма да води този курс.

Ще бъдем разпределени на отбори и сами ще трябва да направим конзолна игра, да изготвим презентация и на кратко да документираме проекта. Ще има и защита на която ще трябва да представим играта, какво сме ползвали, като технологии да я направим и след това ще се оценяваме един друг, в зависимост кой с какво и колко е допринесъл за реализацията.

Ето и заданието, което е дадено.

0
HPetrov avatar HPetrov 822 Точки

"Изучават се техники и инструменти за ефективна работа в екип, работа със сорс контрол системи, както и техники за бързо учене на големи обеми информация."

Някак си не върви сами да седим и да се обучаваме на място не мислиш ли? ;) Ако никой няма да води курса се обезмисля присъствието като цяло и всичко сами в къщи трябва да учим.

2
BoYaN avatar BoYaN 331 Точки

Вероятно ще са под формата на семинари тези неща, които спадат към Personal Skills. За Teamwork-а това е информацията засега.

Иначе аз съм онлайн и няма как да присъствам на място, така че самичък от вкъщи ще ги разгледам. laughing

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1549 Точки

Teamworks на курсовете би трябвало да са си отделни, та конзолната игра е задание за Java Basics курса, доколкото знам Teamwork and Personal Skills ще продължи през целия семестър под формата на курс.

1