Loading...
someonerandom avatar someonerandom 57 Точки

Проблем със string.Join

Опитвам се да принтирам определени ключове от речник , но: 

foreach(KeyValuePair<string,int> pair in items.Where(p => p.Value % 2 != 0) )
            {
                Console.Write(string.Join(", ", pair.Key));
            }

ми вади елементите долепени, без запетайка. Не съм се сблъсквал с това досега, някой има ли идея защо се получава? 

Целия код: https://pastebin.com/wRtz1YEu

Тагове:
0
Fundamentals Module
why_where_what avatar why_where_what 118 Точки

string.join("по какъв стринг да залепи елементите от колекция", колекция) --> това горе-долу е string.join. 

Когато foreach-ваш колекция ти преминаваш през всеки един елемент на тази колеция. Работи като for цикъл, само че не можеш да променяш колекцията. И всъщност ти се опитваш да приложиш string.join за един елемент от тази колекция, бил той int, string, char и т.н., а той работи за цялата колекция. Например можеш да кажеш --> Console.WriteLine(string.join(", ", items)); --> 
Това ще ти принтира на конзолата всички елементи от колекцията items, залепени със ", ", тоест между всеки елемент ще има запетая последвана от разстояние. Резултатът от string.join връща нов string. Повече инфо --> https://www.dotnetperls.com/string-join

0
01/12/2017 20:30:35
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.