Loading...
vasil.jivkov avatar vasil.jivkov 39 Точки

SoftUni Wallpapers

Здравейте колеги , 

тези дни нещо ми омръзна синия постер на SoftUni и реших да отворя Photoshop-а да пробвам да направя нещо по-свежо .

Оставям ви долу някакви опити , като ще се радвам и вие да се включите с нещо . Признавам аз съм си само едно front-end-ерче и познавам много малка част от Photoshop-а , та предполагам има и добри дизайнери сред нас , покажете ни как се прави wink.

SoftUni-BlackAndWhite 

линк

Warm

link

Wine

link

Blue

link

link

ПС: Надявам се от екипа да нямат против малко да си поиграем с логото . 

Тагове:
3
Общи приказки
mihayloff14 avatar mihayloff14 824 Точки

Не съм достатъчно компетентен по фотошоп, за да мога да критикувам творенията ти качествено, но лично на мен ми харесват. laughing

P.S. Някои от линковете не работят. :)

1
vasil.jivkov avatar vasil.jivkov 39 Точки

кой не работи ? при мен всички 5 се отварят нормално в нов прозорец както трябва ... 

0
mihayloff14 avatar mihayloff14 824 Точки

Последните два линка не мога да ги отворя

0
Samuil.Petrow avatar Samuil.Petrow 1550 Точки

При мен всичко си се отваря с линка, но кутиите тук във форума са счупени.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.