Професионална програма
Loading...
polinausheva123 avatar polinausheva123 2 Точки

Как да се запиша ?

Здравейте, супер объркана съм, как става записването ? Кандидатствах със с# в ентри модула присъствено, но трябва ли да платя нещо, за да се запиша ? А в Тех модула ? Трябва ли да съм минала 1вия, за да се запиша на 2рия ?

Тагове:
0
Programming Basics
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1005 Точки
Best Answer

Здравей! Като студент на СофтУни искам първо да те поздравя за избора ти! Подготвителният модул е напълно безплатен, но ако искаш да продължиш напред, трябва да се явиш на приемен изпит, който е незадължителен и е в края на Basics курса. Той обаче се заплаща и стойността му е 100 лв. (като ако платиш по-рано цената е наполовина). Можеш да платиш до няколко дена преди самия изпит. Тоест имаш възможност да минеш през почти целия материал (ако не и целия) и да прецениш дали това е за теб, дали искаш да продължиш нататък и т.н. Би трябвало да ти изпратят поне един имейл, ако не го направят им звънни. Ако имаш някакви други въпроси, питай тук, във форума или можеш да им звъннеш както казах. Успех :)

1
polinausheva123 avatar polinausheva123 2 Точки

Мерси много, само да попитам и дали ще имам някакво запазено място, тъй като на мен ми пише, че съм присъствено, но видях и това : Присъствено с негарантирано място – този статус показва, че сте избрали да се обучавате присъствено по време на курса, но все още не сте се записали за изпит. Тъй като местата в залата са ограничени, за съжаление не достигат за всички желаещи да се обучават присъствено. Именно поради това курсистите, които не са се записали за изпит, нямат гарантирано място в залата т.е. при изчерпване на свободните места, Вашето място може да бъде заето от курсист, който се запише за присъствено обучение и изпит. Ако желаете да гарантирате мястото си, запишете се за изпит от ТУК.

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1005 Точки

Тук вече не мога да ти отговоря (или поне не със сигурност). Най-добре им звънни, за да имаш 100% гаранция. Аз редовно им звъня за такива работи, все пак за това са оставили телефон хората :D Тел: +359 899 555 592

0