Loading...
polinausheva123 avatar polinausheva123 2 Точки

Как да се запиша ?

Здравейте, супер объркана съм, как става записването ? Кандидатствах със с# в ентри модула присъствено, но трябва ли да платя нещо, за да се запиша ? А в Тех модула ? Трябва ли да съм минала 1вия, за да се запиша на 2рия ?

Тагове:
0
Programming Basics
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1009 Точки
Best Answer

Здравей! Като студент на СофтУни искам първо да те поздравя за избора ти! Подготвителният модул е напълно безплатен, но ако искаш да продължиш напред, трябва да се явиш на приемен изпит, който е незадължителен и е в края на Basics курса. Той обаче се заплаща и стойността му е 100 лв. (като ако платиш по-рано цената е наполовина). Можеш да платиш до няколко дена преди самия изпит. Тоест имаш възможност да минеш през почти целия материал (ако не и целия) и да прецениш дали това е за теб, дали искаш да продължиш нататък и т.н. Би трябвало да ти изпратят поне един имейл, ако не го направят им звънни. Ако имаш някакви други въпроси, питай тук, във форума или можеш да им звъннеш както казах. Успех :)

1
polinausheva123 avatar polinausheva123 2 Точки

Мерси много, само да попитам и дали ще имам някакво запазено място, тъй като на мен ми пише, че съм присъствено, но видях и това : Присъствено с негарантирано място – този статус показва, че сте избрали да се обучавате присъствено по време на курса, но все още не сте се записали за изпит. Тъй като местата в залата са ограничени, за съжаление не достигат за всички желаещи да се обучават присъствено. Именно поради това курсистите, които не са се записали за изпит, нямат гарантирано място в залата т.е. при изчерпване на свободните места, Вашето място може да бъде заето от курсист, който се запише за присъствено обучение и изпит. Ако желаете да гарантирате мястото си, запишете се за изпит от ТУК.

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1009 Точки

Тук вече не мога да ти отговоря (или поне не със сигурност). Най-добре им звънни, за да имаш 100% гаранция. Аз редовно им звъня за такива работи, все пак за това са оставили телефон хората :D Тел: +359 899 555 592

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.