Професионална програма
Loading...
MagdalenaK avatar MagdalenaK 0 Точки

Ще има ли поправка по C++ Fundamentals от ноември 2017

Здравейте.

Все още нямаме информация кога ще се проведе поправителният изпит по C++ Fundamentals от Ноември 2017.

И други колеги от групата няма да успеят да се явят на изпитната дата, можем ли да получим някакво уверение, че изобщо ще има поправителен изпит ? Ако е чак при следващо издание на курса,за кога се планира такъв приблизително?

Благодаря предварително.

Тагове:
0
Въпроси за SoftUni
daskalov.iv avatar daskalov.iv 17 Точки

По здравословни причини аз също няма да успея да се явя.

Разбирам, че провеждането на поправителна сесия е свързано с допълнителни ресурси, но не и при положение, че има възможност неявилите се да бъдат вмъкнати в рамките на друг изпит (било то и май месец).

Малко съм изненадан, че така "избирателно" се решава, дали да се предостави възможност на отсъстващите да положат изпит, за който са заплатили. Programming basics беше безплатен, но въпреки това имахме тази възможност.

 

Курсът беше много ползотворен, трудничък и много добре проведен.

Силно се надявам да размислите.

 

 

 

 

1
10/01/2018 22:01:37
dkunev avatar dkunev SoftUni Team Moderator Forum Admin 512 Точки

Здравейте daskalov.iv ,

Съгласен съм с Вас, но това е информацията, която ми предоставиха. Относно Programming basics той е задължителен за прием в SoftUni и затова се провежда всеки месец. Това предоставя възможност на тези, които са пропуснали да се явят на изпит, да го направят навреме и да хванат съответните срокове за модула, с който желаят да продължат обучението си в SoftUni.

0
daskalov.iv avatar daskalov.iv 17 Точки

Това предоставя възможност на тези, които са пропуснали да се явят на изпит, да го направят навреме и да хванат съответните срокове за модула, с който желаят да продължат обучението си в SoftUni.

Това не важи ли за всички ?

Аз също искам да продължа обучението си в Softuni, но няма да ми достигат кредити, заради липсата на поправка по въпросният изпит.

Благодаря Ви, че вземате отношение по въпроса.

 

0
12/01/2018 14:22:40