Професионална програма
Loading...
monyarm avatar monyarm 1 Точки

Няколко въпроса

Преди пет дена изпратих имейл със тези въпроси но не съм получил отговор.

1. В декември получих имейл за получаването на сертификата от Programming Basics, няколко дена по късно писах че не мога да отида на място, но си дадох адреса за да ми бъде изпратен сертификата, но не получих отговор.
 

2. Родителите ми вече платиха за Tech Module, трябва ли да отида до първия курс от модула и да натисна "Заяви Очастие" ? Или то само ще стане ?

3. След Tech Module са профиционалните модули, как да заява кой точно профиционален модул искам ? И кога да го заява, сега, или като свърша Tech Module.

4. След всеки модул ли ще има изпит, или след всеки курс ? И всички изпити ли са присъствени ?

5. Мога ли например след като свърша Tech Module или някой от профеционалните модули, мога ли да мина на присъствено обучение за останалите ? Или като съм избрал онлайн обучение в началото, само него ще мога за останалите ?

6. Като ученик на софтуни ще имам ли право на ISIC карта ? Или на намалени цени за транспорт. Ще получа ли студентска книжка или някакъв подобен документ с който да мога да се възползвам от ISIC карта или други студентски намаления/отстъпки ?

0
Въпроси за SoftUni
martinml avatar martinml 297 Точки
Best Answer

1. Сертификатите от основната програма са само в електронен формат - не ги разпечатват. Можеш ти да си го разпечаташ, ако искаш.

2. Става автоматично няколко дни преди началото на курса. Ако в Профил -> Плащания пише, че е успешно, тогава всичко е наред.

3. Ще получиш имейл след Tech Module с линкове за плащане - за който модул платиш, в него ще те запишат.

4. След всеки курс има изпит. Присъствени са.

5. Когато плащаш за определен модул, можеш да избереш присъствено или онлайн, независимо от това в каква форма си бил преди това.

6. Мисля, че не, защото СофтУни не е държавно признат.

3
monyarm avatar monyarm 1 Точки

Благодаря за информацията

0
dvdty avatar dvdty 497 Точки

Потвърждавам, че няма как да получиш ISIC.

1
AlucardDracula avatar AlucardDracula 416 Точки

4.1 Ако по някаква причина не успееш да отидеш да редовните изпити ще трябва да се запишеш за поправителните, които са в края на модула. За тях се плаща 20лв.

Например ако не си доволен от оценката си, можеш да се запишеш за поправителните и да се пробваш за по-добра оценка.

1