Професионална програма
Loading...
KariGeorgieva avatar KariGeorgieva 0 Точки

Новак който иска да се научи, но ми трябва време

Здравейте, за съжаление напоследък не ми остава никакво време имам нужда от помощ,защото се наложи да използвам нов лаптоп. Може ли да помоля за съдействие на някой който да ми помогне да ми станат малко по ясни нещата. Благодаря предварително :)

Тагове:
0
Programming Basics with PHP
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1276 Точки

значи,то за помощ едва ли някои ще откаже,но поне езика за които искаш помощ да беше споменала. Все пак всеки пише на различен език и макар логиката да е еднаква синтаксиса е различен доста понякога. И аз самия език ли става дума или проблеми с ide и нагласяне на настройките

0
20/01/2018 12:02:02
KariGeorgieva avatar KariGeorgieva 0 Точки

Езикът е  PHP. Става въпрос за самото програмиране на PHP, малко доста ми е трудно да разбера нещата. 

 

0
BoyanaProdanova avatar BoyanaProdanova 1 Точки

Предполагам програмирането като цяло ти е трудно, но най-важното е, че имаш желание. Ще ти трябва време определено. Този курс е най-доброто решение и мисля, че е обяснено много добре на лесен и разбираем език основите на програмиране на PHP. 

Като за начало си инсталирай IDE и залягай здраво над упражненията, програмирането се разбира най-лесно с практика. Проба-грешка и т.н. докато тръгне кода. Зареди се с търпение, а помощ ще получаваш и за най-малкия проблем, всички са на среща и отговарят мигновено .)))

1