Професионална програма
Loading...
HristovJ avatar HristovJ 2 Точки

Курсовете в МОДУЛ: Quality Assurance - януари 2018

Здравейте, след приключване на първия курс - QA Fundamentals, има два два други курса - Fundamentals of Programming (with C#) и QA Automation. И двата курса ли са платени, по 160 лв,  дори ако си онлайн? В момена съм се записал онлайн на първия курс и няма такса. Може ли повече информация от екипа?

0
Въпроси за SoftUni
dkunev avatar dkunev SoftUni Team Moderator Forum Admin 512 Точки
Best Answer

Здравейте HristovJ,

И двата курса са платени, като Fundamentals of Programming (with C#) е 160 лв. за онлайн форма на обучение и 180 лв. за присъствена форма. Записването за курса е до 21 март, като ще стартира на 23 март. QA Automation също е 160 лв. за онлайн форма обучение и 180 лв. за присъствена форма. Записването за курса е до 4 юни, като ще стартира на 6 юни. В тази такса е включена и цената за изпит и сертификат.  Първият курс от модула  Quality Assurance - януари 2018, а именно QA Fundamentals е безплатен.

Поздрави,

Митко

 

0
HristovJ avatar HristovJ 2 Точки

Благодаря ви, разбрах. А относно видеата от предишни курсове - има ли вариант да пуснете свободен достъп до тях, тъй като също са заключени?

0
dkunev avatar dkunev SoftUni Team Moderator Forum Admin 512 Точки

Здравейте HristovJ

В SoftUni съществуват 2 вида отворени курсове:

Отворени курсове с безплатно обучение и платен изпит/Отворени платени курсове (таксата включва обучението и явяването на изпит).

За безплатните курсове (с такса само за изпит) имате достъп след приключване на курса. За платените обучения достъп до ресурсите имат единствено записаните за курса (заплатили таксата). След приключване на платен курс, той бива пускан за записване единствено в онлайн форма с намален размер на таксата. В този случай може да се запишете за такъв изминал курс в онлайн форма на обучение.

Поздрави

0
HristovJ avatar HristovJ 2 Точки

Благодаря

0