Професионална програма
Loading...
georgi.stef.georgiev avatar georgi.stef.georgiev 921 Точки

Поправителен изпит за C++ Fundamentals - 28 януари 2018 - зала Inspiration

Здравейте колеги,

Както някои от вас вече са видели, обявихме поправителен изпит по C++ Fundamentals, който ще се проведе на 28 януари 2018 година в зала Inspiration. За да се явите на поправка трябва да заплатите такса от 20 лв. - погледнете си мейлите за повече информация.

Обръщам внимание на горното - зала Inspiration - това не е същата зала, в която беше курсът и предишният изпит.

Също така решенията и тестовете от изминалия изпит са публикувани в системата, а изпитът е отворен за упражнение.

Силно ви съветвам да прегледате решенията, да ги разберете, да ги обсъдите във форума, да решите задачите наново. Моментът с решаването наново на тези задачи е доста важен. Задачите не са логически сложни, но ако не сте упражнили достатъчно комбинирането на отделните неща, които сме учили, е нормално да не успеете да ги решите.

Поправителният изпит няма да бъде по-лесен, няма да бъде и по труден (или поне ще положа усилия да е така). Това не означава, че задачите ще са същите.

Изпитът е "повишителен" - ако изкарате по-ниски точки отколкото на миналия, не губите нищо - за оценка на курса ще ползваме по-високия резултат.

Ако имате въпроси към мен за задачите от миналия изпит, или имате въпроси за поправката, задавайте ги тук, за да мога да получавам известия.

Поздрави,

Жоро

4
C++ Fundamentals 19/01/2018 00:27:22
MartinBG avatar MartinBG 2789 Точки

Въпрос към колегите, които бяха на този изпит:

 

Излязоха ли ви резултатите от изпита?

0