Професионална програма
Loading...
jokerbg avatar jokerbg 46 Точки

За ONLINE трябва ли да се предава домашно?

В Академията на Телерик, ако си ONLINE, се иска предаване на всички домашни и САМО тогава ще бъдеш допуснат/а до изпит....

В уводната презентация е казано, че за тези които са ONLINE, оценката се формира 100% от изпит (+ бонус за активност във форума). 

Значи ли това, че тук домашните могат да се пропуснат от записаните ONLINE ?

5
Общи приказки
Christian_Tonev avatar Christian_Tonev 4 Точки

Аз лично имам само един чисто математически проблем, за да си го представя. Такова нещо като 110% от максималния брой точки не може да съществува. Това е сигурно.

Просто явно, че някои неща престоят да се доизмислят. Ако максималният брой точки е 500 и теоретично някой ги е взел на изпита, то няма как да се прибавят още точки (след като това е максималният брой). Ако пък речем, че се изкарат 400 точки на изпита, то 10% от 400 ли ще се добавят или 10% от 500?! Ще се радвам на допълнително разяснение! :)

0
ttitto avatar ttitto 1154 Точки
Ако крайната ти оценка се формира от 90% резултат от изпит и си изкарал 420/500, 10% резултат от домашни и си изкарал 50/50 точки и за участие във форум се дават 10% бонус, а ти си спечелил 5 % от тях, крайната ти оценка ще се формира по следния начин:0.9*420/500+0.1*50/50+5=90.6т от 105т възможни. Или с две думи оценките от задължителните компоненти се приравняват до 100т взависимост от процентната им тежест и към тях се добавят точките от бонусните компоненти като при тях проценти означава директно точки.
0
Matrix avatar Matrix 1088 Точки

Здрасти Тито ;)

Можеш ли да разясниш, че нещо ми е малко мъгла - хем сме онлайн, щото искаме да се явим директно на изпита, в резултат на което от нас не се изисква да предаваме домашни (въпреки, че в системата има такава опция активна за нас), които пък на свой ред тези домашни носят бонус точки от предаване и проверки...

Въпросът накратко ми е следния: какво става когато онлайн студент и присъствен студент изкарат да кажем 300 точки на изпита... За онлайн студента се добавят към тези изкарани точки още 10% + 10% домашни + бонус от форума, докато при оналайн студента само бонус от форума така ли?

0