Stuck on Legendary farming
Здравейте,
Дайте някакви идеи къде може да ми гърми програмката, защото аз откачам вече. Повече от 70 точки не мога да хвана... :Х
Здравейте,
Дайте някакви идеи къде може да ми гърми програмката, защото аз откачам вече. Повече от 70 точки не мога да хвана... :Х
Здравей,
Имаш две грешки.
Първата е в това как си написал "Shadowmoure" липсва ти едно "n" трябва да е "Shadowmourne".
Втората грешка е в имената на материалите. Казват ти, че е case-insensetive и ти хубаво правиш .toLower, но го правиш само на switch, а това не променя крайната стойност на "material" и когато записваш материалите всъщност не ги записваш всичките case-insensitive и "Leather" и "leATHEr" биха били различни материали,а по условие трябва да са едни и същи "leather".
За да оправиш проблема може просто да смениш къде слагаш .toLower и да го направиш директно където записваш "material"
string material = inputInfo[i + 1].ToLower();
switch (material)
{
Ти не си първият човек който на тази задача прави грешка в писането на "Shadowmourne" и реално се получава защото няма Нулев тест който би показвал тази правописна грешка.
Ако оправиш тези неща ще ти мине задачата. Успех.
Боже господи...................... Не знам дали щях да се сетя.... Огромно благодаря! :)