Как мога да виждам само екрана на лектора докато гледам видеото?
Искам да гледам лекцията на цял екран. Винаги виждам долу двясно лектора и реално ми е отрязана една значителна лента отдясно и отдолу. Като резултата на моменти едва виждам някои неща по екрана на лектора, което е доста изнервящо. Ето давам пример какво виждам: https://ibb.co/m1eoL7
Как мога да виждам само екрана на лектора без да виждам него и части от залата?
Това го знам, но за съжаление е безполезно, защото когато искам да гледам на full screen видеото пак е отрязано отдолу и отстрани.
Така е. Вариант е да зумваш браузъра или да гледаш на телевизор, или каквото друго измислиш.
Искам да кажа, че е по-разумно да се съсредоточиш върху обучението. Ако се бориш с организационни и технически въпроси, които не зависят от теб, само ще се изнервиш.
В интерес на истината, подобрение в качеството на записите има от да кажем преди една година, така че има смисъл да се повдигат такива въпроси.
Но в рамките на един курс едва ли нещо ще се промени, та намери си удобен начин да гледаш и слушаш и се съсредоточи върху съдържанието. Това е моят съвет.
Мен пък ми се струва, че има обратна тенденция като гледам този курс - влошаване качеството на записите. Единственото подобрение е в аудиото, което е добро. Видеото е замазано.
Между другото невъзможността за показване на цял екран се оказа, че е дефект на сайта за Chromium browser.