Професионална програма
Loading...
Deyanova avatar Deyanova 71 Точки

Приеми предизвикателството на СофтУниада 2018!

За ТРЕТА поредна година организираме модерната IT олимпиада -  отново ще имаш възможността да премериш сили в борбата за големите награди и титлата „СофтУниадец“!

 

Какво е СофтУниада

СофтУниада е конкурс по състезателно програмиране и разработка на софтуерни проекти за ученици и студенти от цяла България.

 

Кога и къде ще се проведе?

Събитието ще се проведе на 24 и 25 март 2018 г. в сградата на Софтуерния университет в София (ул. Тинтява 15-17).

Има две възможни категории, като може да се включиш в една от двете или в двете:


Състезателно програмиране – в тази категория ще се изправиш срещу 10 задачи, които трябва да решиш в рамките на 5 часа, като има оценяване в реално време. Участието е индивидуално, а състезанието ще се проведе на 24 март 2018 г. в сградата на СофтУни.

Уеб/софтуерни проекти – в тази категория се включва разработването на уеб приложения, мобилни приложения, настолни приложения, вградени системи и друг вид софтуерни разработки. Можеш да участваш в отбор до 5 души или индивидуално. Всеки отбор представя проекта си пред жури на 25 март 2018 г.  Как да се регистрираш? Регистрацията е отворена до 12-ти март 2018 г. включително. Проектите се предават до същата дата на softuniada@softuni.bg.  

РЕГИСТРИРАЙ СЕ!

 

Какви награди можеш да спечелиш? 

Страхотни изненади очакват победителите - парични награди, 2 Nintendo Switch конзоли с играта Mario Rabbids Kingdom Battle, много предметни награди от нашите партньори, стипендии за обучение в СофтУни, възможност за работа и стаж в различни софтуерни компании и подаръци за всички участници! А специалната награда „СофтУниадец“ е лаптоп ACER Aspire 3.

0
Events 28/02/2018 18:50:39
simona_st avatar simona_st 39 Точки

Здравейте, 

Събитието изглежда много интересно и сигурно е готино да участваш, дори и да не се класираш сред победителите.

Бих искала обаче да попитам за кого е предназначено състезанието. Съжалявам, ако въпросът ми е глупав, но не ми стана съвсем ясно. За кандидат-студенти от Programming Basics, за настоящи студенти (Tech Module, професионалните модули) или за  всички студенти и курсисти, които искат да се пробват? 

Благодаря предварително!

 

1
Deyanova avatar Deyanova 71 Точки

Здравейте, Симона,

Събитието е предназначено за всички, които искат да се пробват! Тази година поради много силния интерес, увеличихме и срока за регистрация, крайната дата е 18-ти март 2018 г.

Поздрави,

Силвия

1
simona_st avatar simona_st 39 Точки

Благодаря!

0