Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Благодаря за споделеното решение.
Само, забелязала ли си , че първият нулев тест гърми (граничния случай на 4).
Което чесно казано ме хвърля в размисли ... на мен ми се падна този меч и се блъсках с един куфар проверки и да изолирам n = 4 като частен случай , а то в Judge минава и без него ... !?!?!
Да забелязах.. В един момент реших че е грешен изхода за Вход 4, от условието на задачата... иначе не намирах закономерност по която да излиза правилният брой редове между SOFT и UNI - броят е (n-4), само за вход4 не е валиден.
Голям препъни камък се оказа тоя вход 4 за мен на изпита и ми изяде времето.
Като се замисля, другите две задачи "Маска-та" и "Стрела-та" са само с четни или нечетни числа и ги написах за по 20-тина минути (след като отвориха изпита), а за този "Меч" - който е сложил в условието теста с 4 , не е релеванто. По-правилно си мисля , че щеше да е с нулеви тестове - 5;6;7 и 8 и търсенето на зависимости щеше да си върви като по вода.
Като цяло задачите за рисуване от този изпит ми се виждат по-сложни от предишните изпити, и отнемат повече време...
Аз тепърва ще се явявам на изпит 14-15 април.. :)