Професионална програма
Loading...
RAYCHEV avatar RAYCHEV 31 Точки

На всички с intel процесор би трябвало да можеш да стартираш Xcode,
имал съм Apple MacBook Pro "Core 2 Duo" 2.8 17" Mid-2009, със ssd с El Capitan и работеше много бавно със Хcode, до толкова, че да ме откаже да се занимавам :)

В момента имам Macbook Pro i5 13 inch  mid 2012 със SSD crucial M500 ( има значение SSD-то) със High Sierra и 9.3 Хcode и всичко работи. Но бави при пускането на симулаторите. А плейграунда направо го забрави :)
външен дисплей е много трудно да пуснеш. За да пуснеш външен дисплей, охлаждането + външното охлаждане трябва да работят добре  и понякога да го спираш да си почива :)
 

Приятел има Macbook Air , mid 2012, 13inch и всичко му работи нормално. (предполагам , че е бавен) Хубавото му е , че SSD-то е от Apple , което ще рече , че вероятно има по-добра съвместимост за разлика от Маcbook pro 2012, където ти си слагаш ssd по собствен вкус :)

Macbook Pro 2012, 15 inch са с ретина дисплей , което ще е по-добре за очите, а и да се работи на 13 инча за мен си е наказание :) Да не говорим , че като пуснеш iphone 8plus и излиза от екрана :)

0