Професионална програма
Loading...
Plamen95 avatar Plamen95 11 Точки

Въпрос относно Software Technologies

Здравейте,

Имам въпрос относно изпита който ще се проведе на 22 април (неделя). Както вече стана ясно, изпита е с начален час 16:00. Понеже съм онлайн форма на обучение и ми се налага да пътувам ще трябва да тръгна най-късно в 18:00 от сградата на СофтУни. Знаете ли дали има възможност да се опитам да разпиша изпита на поне един език и работата ми да бъде оценена в рамките на тези два часа за да мога да си тръгна навреме? Също така при условие, че съм взел успешно Programming Fundamentals, но не се справя с изпита в неделя, мога ли да продължа със следващия модул или трябва да презапиша този? Благодаря предварително!

Тагове:
0
Fundamentals Module
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1008 Точки

За последния въпрос: Software Technologies е незадължителен (макар и да е силно препоръчителен) за продължаване към професионалните модули, така че ако имаш взет Programming Fundamentals, можеш да продължиш. Но имай предвид, че няма да ти издадат диплома накрая ако нямаш взет Software Technologies. Тоест ако не отидеш или не се справиш сега по някаква причина, за да ти издадат диплома, ще трябва все някога да се върнеш към това.

0
17/04/2018 17:16:33
Plamen95 avatar Plamen95 11 Точки

Благодаря за бързия отговор!

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1008 Точки

Частичен е, но се надявам да е бил полезен :)

0
svetoslav_0 avatar svetoslav_0 1008 Точки

От преди малко: "Здравейте, колеги,
изпитът продължава от 16:00 до 22:00, като в 20:00 всички си вдигате ръцете и спирате да пишете, а в останалите 2 часа аз и квесторите ви проверяваме проектите.
Който свърши, дори и да е за 30 минути, вдига ръка и някой идва и го проверява, така че, колкото по-бързо свършите, толкова по-рано си тръгвате.
Поздрави!"

- Ален Паунов в групата във Facebook. Така че, ако успееш достатъчно бързо, явно не е проблем

1