Въпрос относно Software Technologies
Здравейте,
Имам въпрос относно изпита който ще се проведе на 22 април (неделя). Както вече стана ясно, изпита е с начален час 16:00. Понеже съм онлайн форма на обучение и ми се налага да пътувам ще трябва да тръгна най-късно в 18:00 от сградата на СофтУни. Знаете ли дали има възможност да се опитам да разпиша изпита на поне един език и работата ми да бъде оценена в рамките на тези два часа за да мога да си тръгна навреме? Също така при условие, че съм взел успешно Programming Fundamentals, но не се справя с изпита в неделя, мога ли да продължа със следващия модул или трябва да презапиша този? Благодаря предварително!
Благодаря за бързия отговор!
Частичен е, но се надявам да е бил полезен :)
От преди малко: "Здравейте, колеги,
изпитът продължава от 16:00 до 22:00, като в 20:00 всички си вдигате ръцете и спирате да пишете, а в останалите 2 часа аз и квесторите ви проверяваме проектите.
Който свърши, дори и да е за 30 минути, вдига ръка и някой идва и го проверява, така че, колкото по-бързо свършите, толкова по-рано си тръгвате.
Поздрави!"
- Ален Паунов в групата във Facebook. Така че, ако успееш достатъчно бързо, явно не е проблем